sınıf bilgisayarlarına flash disk temizleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyiftul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyiftul

Site Gezgini
sınıf bilgisayarlarına günde bir çok flash disk takılıyor ve virüsler ordan oraya kopylanıyor. bunu engellemek için sınıf bilgisayarlarına kurabilieceğimiz flash disk temizleme programı var mı memnun kaldığınız?
bir de linki eğer biliyorsanız.
tşk.

flash diskleri temizlemen mümkün değil ancak çözümü farklı şekilde düşünmek gerekiyor... Flash diskten bulaşan wirruslar autorün ile bulaşıyo.. bu programcık free ve masa üstüne indirip usblerini falan takıyosun. çalıştırıyorsun. tüm disklerin içinde usblerdekide dkil autorun.inf KLASÖRÜ oluşturuyo. bu kılasör boş otorun dosyalar kilasörden dolayı usb de falan etkisisz kalıyo. fotomakinasınadakisd kartına bile kurdum . iyi bir doyayay benziyor... Yalnız otorunlarıda kapatıyorrrr.

program adı: Flash_Disinfector

Ekli dosyalar

tenten' Alıntı:
flash diskleri temizlemen mümkün değil ancak çözümü farklı şekilde düşünmek gerekiyor... Flash diskten bulaşan wirruslar autorün ile bulaşıyo.. bu programcık free ve masa üstüne indirip usblerini falan takıyosun. çalıştırıyorsun. tüm disklerin içinde usblerdekide dkil autorun.inf KLASÖRÜ oluşturuyo. bu kılasör boş otorun dosyalar kilasörden dolayı usb de falan etkisisz kalıyo. fotomakinasınadakisd kartına bile kurdum . iyi bir doyayay benziyor... Yalnız otorunlarıda kapatıyorrrr.

teşekkürler. deneyelim hemen

tenten' Alıntı:

:+1:

BBNET
Geri