Dün şu SMS geldi:
Sn. İlgili, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ara sınavından geçerli olmak üzere görevli ücretlerine ortalama %25-30 oranında artış yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. B001
Eski ücretler ise şöyle çıkıyor internette:
ATA AÖF sınavlarında salon başkanı için görev yapanlara 118-TL, gözetmen olarak görev yapanlara ise 107-TL ödenmektedir.
Uzun zamandır görev gelmemişti, bu sınavda,20-21 kasım 2021 de görev geldi.
en son bu artışlarla ücret ne oldu acaba ?
ATA AÖF sınavlarında salon başkanı için görev yapanlara 118-TL, gözetmen olarak görev yapanlara ise 107-TL ödenmektedir.
bu artmış hali midir ?
Parayıda çok geç yatırıyorlar desenize. Yatana kadar para pul olur.O yazanlar artmamış hali olmalı
Kasım’daki sınavda görev yapanlara henüz ücretleri yatmadı sanırım. Yatınca öğrenebiliriz onlardan
hocam anadolu yattı mı ?İmza atarken bakmıştım.
Anadolu uni gözetmen 170 başkan 200
Atatürk ise başkan çıkmıştı 150 yattı 2 gün önce.
hocam anadolu yattı mı ?
Hocam emin misiniz, bana da mesaj geldi 100 küsür lira yazıyordu.İmza atarken bakmıştım.
Anadolu uni gözetmen 170 başkan 200
Atatürk ise başkan çıkmıştı 150 yattı 2 gün önce.
Hocam emin misiniz, bana da mesaj geldi 100 küsür lira yazıyordu.
bu ücret ödeme tipine yönelik açıklamaları insana niye sınava görevliler mi giriyor dedirtiyorSanırım ATA-AÖF illere göre farklı ücret uygulaması yapıyor
nedeni şu yazılanlar ile alakalı olabilir mi?
https://atauni.edu.tr/ata-aof-2021-2022-guz-donemi-yariyil-sonu-sinavi-gorev-talebi-duyurusu
“2. SINAV ÜCRETLERİ
Sınav merkezlerine yönelik görev ücretleri için de bir güncelleme yapılmıştır. Bu güncellemeler;
Her sınav merkezi için Erzurum’a yakınlık, ulaşım kolaylığı ve sınavın hacmi gibi parametreler dikkate alınarak bir ücret belirlenmiştir.
Bu merkezler çeşitli renklerle Türkiye haritası üzerinde gösterilmiştir.
Merkezlere ait ödenecek ücret tutarı ve ulaşım şekli harita üzerinde gösterilmiştir.
Harita üzerinde gösterilen ücret tutarları brüt miktar olup damga vergisi ve vergi kesintileri hesaplanmamıştır.”
ankara gözetmen 170 yattı.Anadolu üniversitesi augis sınav ücretleri ne kadar. Başkan 170 gözetmen 150 olarak yatmış