Sınav ücretleri

Kodla Büyü
09-10 Aralık 2023 Anadolu Üniversitesi AÖF Güz Ara Sınavı
Görevli ücretleri. İstanbul için pozitif ayrımcılık yapılmış:

augis.png

Bir kere de hayır deyin almıyorum deyin . Tepki olsun diye değil bir defa da olsa farkli bir şey deneyin . Herhangi bir ustayı eve çağırın bakalım ağzını 2 binden aşağı açacak mi .
Daha geçen hafta kombinin kendisi çalışmasına rağmen basınç göstergesi çalışmıyordu. Usta geldi sağolsun toplu iğne ile açtı :) gelmişken bakımını da yapmasını ben istedim. 600 tl aldı. Sabaha bi baktık kombi çalışmıyor. Aradık aradık açmadı meşguldu vs vs derken mesaj attım en son böyle böyle diye biraz da sitemcik dolu. kusura bakma haklısın annem hasta il dışındayım gelemem dedi haber verdi. biz de acil kış günü başka birini bulduk. Abi kombi de hiç hava yok ki dedi hava basıldı mı buna dedi? Tavrı fırça atar gibiydi. Sağolsun o da bi hava bastı. 450 tl de o istedi. İkisinin toplam çalışma süresi toplasan maksimum 30 dk. Giden bizim 1.050 tl oldu. Tam bir fiyat performans ürünü bize gelen ustalar :eek: :eek:. İki gün kendime gelemedim. Bunca sene verdiğim emeklerime mi yanayım. Adamlardaki havaya mı bilemedim. =???

Otomatik kapı zili bozuldu. Gelen elektrikçi 3 dakika için 500 TL aldı. Aradan 3 hafta geçti tekrar bozuldu, çağırdık ama 1 hafta olacak gelmedi. Ticaret ahlakı bitmiş maalesef....

Ustalarla uğraşmak zor. Gerçekten okumuş olmanın önemini anlıyorum. Okumuyorsun istediğin fiyatı istiyorsun okuyorsun 3 4 saat zamanın geciyor yolda zamanın geciyor hem de hafta sonu verilen ücrete bak. Okumak güzel şey.

Sınav görevi alan öğretmen bulamıyorlar zaten. Sınavlarda sadece başkanlar oluyor. Neredeyse hiçbir sınavda gözetmen olmuyor

İstanbul üniversitesi burada en büyük eyyami yapan kurum. Sınavlara tek kişi görevlendirilir ama standart sınav parasi ödüyor.

Geri