augis yeni sınav dağıtımları belli oldu mu
augis yeni sınav dağıtımları belli oldu mu
Geçiren geçirene. Ehonomi çoh guzel ?Anadolu AÖF öğrencilerin harç ücretini %70 arttırmış. Darısı görevli ücretlerine …
Komedi devam ediyor söyleyecek söz yok. Görev almayın dostlar ucuz iş gücü olmayın. Tepkimizi koyalımAnadolu Ü. AÖF (AUGİS) görevli ücretlerini arttırmış:Ekli dosyayı görüntüle 77622
Daha geçen hafta kombinin kendisi çalışmasına rağmen basınç göstergesi çalışmıyordu. Usta geldi sağolsun toplu iğne ile açtı gelmişken bakımını da yapmasını ben istedim. 600 tl aldı. Sabaha bi baktık kombi çalışmıyor. Aradık aradık açmadı meşguldu vs vs derken mesaj attım en son böyle böyle diye biraz da sitemcik dolu. kusura bakma haklısın annem hasta il dışındayım gelemem dedi haber verdi. biz de acil kış günü başka birini bulduk. Abi kombi de hiç hava yok ki dedi hava basıldı mı buna dedi? Tavrı fırça atar gibiydi. Sağolsun o da bi hava bastı. 450 tl de o istedi. İkisinin toplam çalışma süresi toplasan maksimum 30 dk. Giden bizim 1.050 tl oldu. Tam bir fiyat performans ürünü bize gelen ustalar . İki gün kendime gelemedim. Bunca sene verdiğim emeklerime mi yanayım. Adamlardaki havaya mı bilemedim. =???Bir kere de hayır deyin almıyorum deyin . Tepki olsun diye değil bir defa da olsa farkli bir şey deneyin . Herhangi bir ustayı eve çağırın bakalım ağzını 2 binden aşağı açacak mi .
Ustanın sanatina bağlı .Sahi bir usta 3 4 saatlik bir iş olsa kaç para alır acaba.