Sınav açıklandı. ŞİMDİ ne olacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keantr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

keantr

Aktif Üye
Sınav sonuçları açıklandığına göre şimdi ne olacak. nasıl bir prosedür işleyecek bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese kolay gelsin.

3 aylık görevlendirme olacak ve yenilerin hepsi intelci olacak Allah yardımcınız olsun intel işi baya zor :) şu an yeni eğiticilere intel eğitimi verecek SMT kursu var o bitince hemen yeni eğiticleri intel öğretmen kursuna alacaklar o kursa giden master teacher oluyor onlar da gelip il ve ilçelerinde lise öğretmenlerine bu kursu verecekler biz adobe ci olduk kurtulduk Allah size sabır versin :)

hocam ıntelcı yerıne network cu olmak ıstesek ne yapacaz 2.bır uzmanlık sınavına gore bu uzmanlık alanını secemıyormuyuz

Bende bir his oluşmaya başladı...
SAnki kazık yemiş gibiyim... Parasını verdim sınava girdim..Eeee niye girdim biri denge tazminatı dedi....DENGEM bozuldu vallaha...

Onu bunu bilmem anladığım kadarıyla topluca kazık yedik herhalde:)

Sayın mefete hcm.
Bizler sınavdan önce bu işin çok da ahım şahım birşey olmadığını eğitici olmayan arkadaşlara anlatmaya çalıştık. Ama arkadaşlar zannettiki biz yerimizi kaybetmekten korkuyoruz. Ben eğitici olarak sürdürdüğüm görevi zaten temmuzda bırakacağım. Bize verilen sözlerin tutulmayışı ve atılan kazıklar yüzünden verdiğim bir karardır. Egitik bizi düşünmüyor. Yeni gelecek arkadaşlarda bunu görecekler. Sonra diyeceklerki eskiler doğru söylüyorlarmış.

Okul formatörüyüm eğitici olmak istemiyorum görevi kabul etmesem olurmu

arkadaşlar ben şuan zaten okulformatörüyüm ve haziranda görevlnediröme bitiyor sınava kendimi denemek için girdim görev istemiyorum istemezsem yapamayabilrim değil mi bilgisis olan var mı

Arkadaşlar benim düşümncem bu denge tazminatı kesilmesi hususunda şudur,Görev almak isteyen öğretmenler görev alırlar zaten bu kesinti olursa görevlendirme olacağımız için hoşnut olmadığımızda biz de bırakırız bukadar basit bir olay.Kendi kurumumuzda çalışmaya devam ederiz yani

ebfo45' Alıntı:
3 aylık görevlendirme olacak ve yenilerin hepsi intelci olacak Allah yardımcınız olsun intel işi baya zor :) şu an yeni eğiticilere intel eğitimi verecek SMT kursu var o bitince hemen yeni eğiticleri intel öğretmen kursuna alacaklar o kursa giden master teacher oluyor onlar da gelip il ve ilçelerinde lise öğretmenlerine bu kursu verecekler biz adobe ci olduk kurtulduk Allah size sabır versin :)

cemal hocam intel öğretmen programını yıktınız bize. hayırlısı bakalım. ders yoğunluğu olarak adobe eğitimlerinden daha az hatta neredeyse hiç bişey anlatmadan kursu vericez bitirecez.ancak kursun işleyişi son derece zor bakalım nelerle karşılaşacazeğitimler sırasında. hayırlısı olsun artık.

7 nisanda mt eğitimleri verilmeye başlanacak dendi bize. 7 nisana kadar görevlendirme yeni yapabileceklerini de sanmıyorum. eğer başlarsa eğitimlere eski eğiticiler alınır bence fazla sevinmeyin adobe ci olduk diye.

birde neden yeni alınacakarı intel öğretmen programına alacaklar bir anlam veremedim. gerçi beni niye aldılar onuda anlayamadım hâla...

arkadaşlar bir şey soracam 2 dönemdr batman da sınıf öğretmeni açığı olduğu için formatör öğretmen atanmıyor ( sınıf öğretmeni formatör) bunun ile ilgili bilginiz var mı acaba yani türkiye de böyle bir uygulama daha var mıdır acaba merak ediyorum. çünkü merak ediyorum da türkiye de ne zaman sınıf öğretmenliği açığı kapanacakta atanacak bu insanlar :(

Geri