Hakkında bölümünde de belirttiğim gibi sınıf listeleri toplam 5000 öğrenciye kadar izin veriyor. Çerçeve çizgilerine göre hareket etmeyin. Siz okul listesini oraya yerleştirdiğinizde rahatlıkla işlem yapabilirsiniz...vansak' Alıntı:Karşılaştığım birkaç küçük hata
Gördüğüm kadarıyla Excel 2010 kullanıyorsunuz. Yaptığım bu program 2003 ve 2007de sorunsuz çalışıyor ama 2010 kullanan arkadaşlar çeşitli problemlerle karşılaşıyor. Bende 2010 da var, onda denedim ama sizin dediğiniz hata ile karşılaşmadım... Makroları etkinleştirince bende öyle bir hata vermedi...vansak' Alıntı:serkan hocam şu tür bir hata aldık sorunun kaynağını çözemedik yardım lütfen!!!
24 puanlık soruda bazı değerleri kabul etmiyor mesela 18 girdiğimiz zaman fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Sınav analizlerini zümre bazında yaptığınızda öğretmen sayısı problem olmaz. 2. dönem başında güncellemeyi yapacam. Ama dikkat etmeniz gereken bir husus var. Notlar Kaydet dedikten sonra bir çok öğretmen Excel Sayfasını kaydetmeden çıkıyor. Notları Kaydet sadece çalışma sayfasındaki hücrelere notları kaydediyor, sayfanın kendisini kaydetmiyor.ibnisinalisesi' Alıntı:Serkan Hocam çok teşekkür ederiz.
Benzer birçok analiz programına göre daha başarılı buldum. Özellikle tüm okulun listesini ekleyerek öğretmen arkadaşlara dağıttım güzel oldu. Herkes kensi sınıfını çağırıp işini yapıyor.
Ancak,
Bizim öğretmen sayımız açısından, listenin formülü sanırım kısa kaldı. (Tabi branşıda) Sondaki öğretmenlerimiz listeye gelemiyor.
İlgilenirseniz seviniriz...
Şuan tubitak projesi için grafik programı ile uğraşıyorum. İnceledikten sonra 2 dönem başında değerlendiririm hocam. Öneriniz için teşekkür ediyorum...cimcime80' Alıntı:arkadaşlar sınav analizi soru bazında değilde başarılı ve başarısız öğrenci sayısına göre yapan var mı? bizim okulda da soru bazlı analiz yapılıyor ama başka okulda çalışan bir müdür yardımcısı gönderdiğim dosyadaki gibi yapılacağını söyledi. yardımcı olursanız sevinirim
SerkanF1' Alıntı:Sınav analizlerini zümre bazında yaptığınızda öğretmen sayısı problem olmaz. 2. dönem başında güncellemeyi yapacam. Ama dikkat etmeniz gereken bir husus var. Notlar Kaydet dedikten sonra bir çok öğretmen Excel Sayfasını kaydetmeden çıkıyor. Notları Kaydet sadece çalışma sayfasındaki hücrelere notları kaydediyor, sayfanın kendisini kaydetmiyor.ibnisinalisesi' Alıntı:Serkan Hocam çok teşekkür ederiz.
Benzer birçok analiz programına göre daha başarılı buldum. Özellikle tüm okulun listesini ekleyerek öğretmen arkadaşlara dağıttım güzel oldu. Herkes kensi sınıfını çağırıp işini yapıyor.
Ancak,
Bizim öğretmen sayımız açısından, listenin formülü sanırım kısa kaldı. (Tabi branşıda) Sondaki öğretmenlerimiz listeye gelemiyor.
İlgilenirseniz seviniriz...
Hata olduğunda geri dönüş yapabilsinler diye Otomatik kaydetmeyi kodlara eklemedim. Ama isterseniz yeni versiyonda onu da eklerim...
faruk2000' Alıntı:iyi de program nerede?
Hocam anlatım mükemmel olmuş, çok teşekkür ediyorum emeğiniz içinibnisinalisesi' Alıntı:Serkan bey bu da arkadaşlara gönderdiğim video anlatımı. Eksikliğim varsa bildirirseniz sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=BI46yFul ... e=youtu.be
Sınav Analiz Programında böyle bir olay daha karmaşık olacaktır ve kullanılabilirliğini azaltır. Çoğu kişi tarafından karmaşık bulunacaktır o zaman. Ama düşüneyim hocam...kalendar' Alıntı:Sınav analiz programını çok beğendim kullanıyorum.Teşekkürler.
Şöyle bir katkı yapamaz mıyız? Testlerde cevap anahtarını girip öğrencinin verdiği cevapları girince analizi kendisi yapsın.
Hocam ben en azından sınavı okurken analizi de hemen yapmak maksadıyla böyle bir fikir beyan etmiştim. Mümkünse diye.SerkanF1' Alıntı:Sınav Analiz Programında böyle bir olay daha karmaşık olacaktır ve kullanılabilirliğini azaltır. Çoğu kişi tarafından karmaşık bulunacaktır o zaman. Ama düşüneyim hocam...kalendar' Alıntı:Sınav analiz programını çok beğendim kullanıyorum.Teşekkürler.
Şöyle bir katkı yapamaz mıyız? Testlerde cevap anahtarını girip öğrencinin verdiği cevapları girince analizi kendisi yapsın.
Siyaseti gördükçe hergün, içimde iş yapma isteği kalmıyor... Sınav dağıtım programıyla uğraşıyorum kendi çapımda. Polonya comenius projemiz var. Vakit bulursam biraz daha sadeleştirirken öğretmen sayısını da eklerim... 100 yeterli olur inşallah...infinitas' Alıntı:Program harika olmuş Serkan Hocam eline sağlık. Fakat öğretmen sayısını arttırabilir miyiz? Bizde 75 öğretmen var yetmiyor iki dosya halinde verdim öğretmenlere ama kafaları karışıyor yapabilirsen çok sevinirim teşekkür ederim.
Tabiki yapılabilir, yapılamayacak birşey yok. Ama gel gelelim ben üşengecim azıcıkkalendar' Alıntı:Hocam ben en azından sınavı okurken analizi de hemen yapmak maksadıyla böyle bir fikir beyan etmiştim. Mümkünse diye.SerkanF1' Alıntı:Sınav Analiz Programında böyle bir olay daha karmaşık olacaktır ve kullanılabilirliğini azaltır. Çoğu kişi tarafından karmaşık bulunacaktır o zaman. Ama düşüneyim hocam...kalendar' Alıntı:Sınav analiz programını çok beğendim kullanıyorum.Teşekkürler.
Programla uğraşmayı bıraktım. Devletim beni öğretmenlikten ihraç etti.erbaskaya' Alıntı:Sayın Hocam eline sağlık gerçekten güzel olmuş. Ricam soru sayısını 33'e çıkarabilir misin. Teşekkürler...