Kaynak Listeyi Güncelleyeceksinizroninalp' Alıntı:K.bilgiler sayfasındaki dersin adı daki açılır menüyü öğretmen isimlerinde yapamadım. bilen var mı yolunu yöntemini..
teşekkürler
Kaynak Listeyi Güncelleyeceksinizroninalp' Alıntı:K.bilgiler sayfasındaki dersin adı daki açılır menüyü öğretmen isimlerinde yapamadım. bilen var mı yolunu yöntemini..
teşekkürler
nereden hocam?fatihkultukturkan' Alıntı:Kaynak Listeyi Güncelleyeceksinizroninalp' Alıntı:K.bilgiler sayfasındaki dersin adı daki açılır menüyü öğretmen isimlerinde yapamadım. bilen var mı yolunu yöntemini..
teşekkürler
Ofis 2010 da mı denediniz?roninalp' Alıntı:Kaynak listeyi güncellendim hocam .. Ders ve öğretmen isimlerini girdim. Ancak açılır menü şeklinde yapamadım. Ancak dersler kısmındaki açılır listeyi öğretmenler kısmına uygulayamadım
Evet hocamfatihkultukturkan' Alıntı:Ofis 2010 da mı denediniz?roninalp' Alıntı:Kaynak listeyi güncellendim hocam .. Ders ve öğretmen isimlerini girdim. Ancak açılır menü şeklinde yapamadım. Ancak dersler kısmındaki açılır listeyi öğretmenler kısmına uygulayamadım
ben de de olmuyor 2007 de yaptımroninalp' Alıntı:Evet hocamfatihkultukturkan' Alıntı:Ofis 2010 da mı denediniz?roninalp' Alıntı:Kaynak listeyi güncellendim hocam .. Ders ve öğretmen isimlerini girdim. Ancak açılır menü şeklinde yapamadım. Ancak dersler kısmındaki açılır listeyi öğretmenler kısmına uygulayamadım
Öyle yapma yaparsan, bütun sınıfları kaydırman gerekiyor ki ben önermem olmayan sınıf boş kalsın.nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar ben listeleri hazırlarken bi noktada takıldım. burdaki listede 9 g var bizde yok. ben o bölümü silip 10 a nın listesini yerleştiriyorum ama olmadı. nerde hata yapıyorum acaba formüllerle mi oynamam lazım
peki boş bırakırsam başka bi sıkıntı yaşarmıyım sizce hocamfatihkultukturkan' Alıntı:Öyle yapma yaparsan, bütun sınıfları kaydırman gerekiyor ki ben önermem olmayan sınıf boş kalsın.nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar ben listeleri hazırlarken bi noktada takıldım. burdaki listede 9 g var bizde yok. ben o bölümü silip 10 a nın listesini yerleştiriyorum ama olmadı. nerde hata yapıyorum acaba formüllerle mi oynamam lazım
siz hangisini kullanıyosunuz bilmiyorum hocam ama ben fatih hocamın gönderdiğini kullanıyorum. ben de derslerin dığında hiç biri açılır menü değil. hepsini elimle yazıyorum. yalnız 2007 kullanıyorum acaba onunla mı ilgilisubversaa' Alıntı:O değil de ben de açılır listelerde sorun yaşıyorum.
Sınıflarımızın bilgisi olan sayfa sağlam ama, açılır listede 9/a ve 9/b'den fazlası gelmiyor. diğer sınıflar tam g şubesine kadar gidiyor. Var mı bunun bu çözümü?
Günaydın bir belgede bir sınıfı kaydediyor onun icin her sınıf icin farklı dosya yapmalıyız.nese1982' Alıntı::scared: :scared: :scared:
Excel dosyasınınese1982' Alıntı:günayın hocam. okuldaki arkadaşlar başımın etini yedi. sizinkine listeleri girip herkese verecektim. ben her sınıfı ayrı ayrı hafıza da tutuyo sanıyodum.not girdiğim sayfayı mı farklı kayıt etmeliyim yoksa excel dosyasını tamamen mi farklı kayıt edecem.
bu arada bu yıl sizden çok yararlandım herşey için çok teşekkür ederim hocam