Sınav Tekrarı %50'nın altında ise tekrar yapılır mı

Kodla Büyü
6fatma8' Alıntı:
spider23' Alıntı:
Ben yapmam %40-45 çıkmış %50 çıksın diye bi daha sınav yapmam..ha %20-25 'e düşer o zaman tekrarlarım..Zaten müfredatta bi ton konu var;bide sınav ve tekrar sınavlarıyla mı uğraşacağız!!Zaten öğrenciyi alıştırdık mı bu defa da habire tekrarlatacaklar sınavları da ..
kesinlikle aynı fikirdeyim ne ağırlımız kalacak sınav tekrarı edersek öğrenci bunu sürekli kullanacaktır çok saçma bir uygulama bence öğrenciyi tamamen tembelliğe itiyor

%49 bile çıksa yapmak zorundasınız. Yoksa Nasrettin hocanın abdestsiz namazı gibi olur.
2. sınavın kesinlikle ilkinden kolay olmayacağını söylediğiniz zaman öğrenciler bunu kullanamıyor. Aksine çalışan birkaç öğrenci hakketen notunu yükseltiyor.

ben bizimkileri 1. sınavı yaparken başaramazlarsa tekrar sınavında öyle zor sorarım ki kalem dahi oynatamazsınız dedim işe yaradı, ek süre verip, puan eklemesi yapmadan adil bir şekilde %50 başarıyı tutturduk. 2. dönem zümresinde karar alıp sınavlarından birini daha uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum.

ben sadece deftere yazdırdığım konuların aynısını birebir sordum 14 sınıf-465 öğrenci,,toplasan 20 kişi bile çıkmaz beş alan...benim suçum değilki öğrencilerin düşük not alması,,çalışmamışlar o kadar ayan beyank i bu...ne diye bi daha o kadar öğrenciyi sınav yapayım,,dünya kadar fotokopi parası vereyim,,bir hafta sınavları okumakla,,bir haftada sınavları e-okula girmekle uğraşacam..çalışsalardı yaaa :(

tüm sayfaları okudum anladığım kadarı ile liselerde %50 nin altında sınav tekrarlanır, ortaokullarda böyle bir olay yok.

ortaokuldayım..
başarı oranı %50 in zerinde olmasına rağmen okul müdürü beni çağırdı,yok veliler gelmiş yok çok düşükmüş ..hocam çocuklar çok düşük almış bidaha sınav yap dedi ayrıca hepsi test olsun önceden çalışma soruları ver arasından sor dedi..oysa birsürü 100 90 80-70 alan vardı..zayıf alan öğrenci az olmasına rağmen asıl amacı derse pek ilgi göstermeyen sevgili kızının 68 almış olması canını sıkmış olmalı ki böyle yaptı..bende papaz olmıım diye yapıyım dedim.. yeni atandım bu okula ve ders programı vs ile baya uğraştım adam baya uyuz bi tip çenesini çekmıım diye bu zahmete katlandım :((..hala 1.sınav notuyla ugrasıorum ben :)

Geri