Sınav yollukları için başvuran oldumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan raco38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

raco38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar girdiğimiz sınav için yolluk alıyoruz herhalde bu yolluk için başvuran oldumu?

MÜMKÜNMÜ YAW. YOLLUK ALINDIĞINDAN EMİNMİSİN
BENİM BİLDİĞİM. MEB İSTEĞE BAĞLI TUTULAN SINAVLARDA ÖDEME YAPMIYOR

daha önce Müdür yardımcılığı sınavlarında yolluk verilmişti ama

ben aldım sınava gitmeden önce valilikten il dışı çıkış izni aldınızsa okul yollukları yapıyor hesbınıza yatıyor. 1 yevmiye artı yol parası ben afyon - ankara için 58ytl aldım

HARCIRAH KANUNU (1)

Kanun Numarası : 6245

Kabul Tarihi : 10/2/1954

Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 18/2/1954 Sayı : 8637

KISIM II

Seyahat ve Vazifenin Mahiyetine Göre Verilecek Harcırah

Yol masrafı, yevmiye, aile masrafı ve yer değiştirme masrafının birlikte verilmesini icabettiren haller:

Madde 10 – Yol masrafı, yevmiye, aile masrafı ve yer dağiştirme masrafı aşağıdaki hallerde verilir:

1. Zorunlu yer değiştirme, sınav, sağlık sebepleri ve eş durumu (bu madde uyarınca sürekli görev yolluğu almaya hak kazananların eşlerinin atamaları) dışında kendi yazılı talepleri üzerine gönderilenler hariç olmak üzere; yurt içinde veya dışındaki daimi bir vazifeye naklen tayin olunanlarla yabancı memleketlerdeki memuriyet merkezi tebdil olunan veyahut bu yerlerden yurt içinde diğer bir daimi vazifeye tayin edilen memur ve hizmetlilere yeni vazife mahallerine kadar;(1) (2)

Yukardaki maddeye göre yolluğumuzu almamız gerekir arkadaşlar. Bunun örnekleri var. Müdür yardımcılığı sınavında bu yolluklar ödendi. Biz niye almıyalımki?

yaw bu kadarıda ufakcılık olmazmı? ben 1 kere ısparta ankara 1 defada ısparta antalya yaptım +sınav ücretleri? o kadarda değil ..hakkını aramak başka pntilik başka

arkadaşalr müdür muavinliğidende yolluk lınmadı 2006 eğitici sınavındanda ve bundanda yolluk laınmaz..Siz eğitekden böle şeylere para cıkacağınımı zannediyorsunuz..cebimizden harcadığımız gittiğimiz kurs paralarını 3-4 ay sonra hala alamadık..
Boşa kürek sallamayın derim..
SAYGILARIMLA...

Geri