Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sınavsız öğrenci alan meslek lisesi öğrenci kaydı?
meslek lisesi kayıtları 2 ağustos ta açıldı. ancak bizim e-okul da kurum işlemleri kayıt işlemi ekranı ndan aday kayıt bölümünde tc giriliyor ancak öğrenci bul alanı aktif değil . bu konuda ne yapılacak?
Hocam yarın ilk defa kayıt yapacağım ama bildiğim kadarıyla e okul veli bilgilendirmeden önce öğrenci tc ve ilköğretim okul nosunun başına 2010 yazarak girip sisteme gireceksiniz. Çıkan okul isimlerinden kendi okulunuzu seçeceksiniz. Devamını bilmiyorum dediğim gibi yapmadım; sonra ise aday kayıttan devam edeceksiniz kayda. Yarın sabah kayıt alıcam kesinleştirir yazarım vaktiniz varsa...
hocam kontenjan girildi. 100 kişi olarak. veli bilgilendirmeden kendi okulumuzu seçiyoruz. ancak e-okuldan aday kayıttan tc bölümü giriliyor fakat "bul yada Ara " kısmı çıkmıyor... bilgilendirir iseniz teşekkürler.
Hocam baktım şimdi e okuldan maalesef örneksiz baktım ama bizdede bul veya ara yok kaydette pasif acaba sadece tc yi girdiğinizde kaydet aktif oluyomu sizde..
Hocam şu an çıkmaması normalmiş. Çünkü e kayıt modülünden yapılan işlem okul tercihine yönelik çocuk 10 okul yazabilecek ve bunlardan hangisine yerleşeceği belli değil. Bu sebepten 28 ağustosa kadar aday kayıtlarımız çıkmayacak..Bizim okullarımıza yerleştirilecek öğrencileri kesin kayda daha sonra 6-17 eylül arasında yapıyoruz..
Hocam önce size gelen velilerden diploma notuna göre öğrenci alan okullardan 10 tane tercih yapmasını isteyeceksiniz.Sonra e okul anasayfada "2010 Meslek Liselerine Bireysel e-Başvuru Tercih İşlemleri için tıklayınız" yazan yere tıklayıp 10 tercihi kaydedeceksiniz.
Ben daha sonra çıktısını alığ veliye veriyorum ve öğrencinin diplomasını fotokopi çekip alıyorum.İşte hepsi bu kadar