Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.
sayısal bir bölüm yok
sayısal bir bölüm yok
klebsiella' Alıntı:formasyn için şöyle bir ibare var:
Açıköğretim Fakültesinde lisans eğitimi alarak mezun olan ve öğretmenliğe kaynak olarak gösterilen bölümler şunlardır:
Felsefe Lisans Programı (Formasyon belgesi ve belli sayıda ders kredisi gerekli)
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı (Formasyon belgesi gerekmeden öğretmen olurlar)
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı (Formasyon belgesi gerekmeden öğretmen olurlar)
Sosyoloji Lisans Programı (Formasyon belgesi ve belli sayıda ders kredisi gerekli)
Tarih Lisans Programı (Formasyon belgesi gereklidir)
Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı (Formasyon belgesi gereklidir)
kaynak: http://pedagojikformasyon.net/2012/02/a ... itimi.html
formasyon belgesi gerekli: türk dili ve edebiyatı için: Peki biz eğitim fakültesi ççıkışlı değil miyiz? yani formasyona gerek varmı :shock:
bu bilgiye hangi kaynaktan ulaştınız? İlk sayfada alo 147 den aldıkları bilgiye göre alan değiştirmenin olacağını söyleyen arkadaş vardı. Merak ettim sadece..Buzkırıcı' Alıntı:Acikogretime formasyon olmaz alan degistirme olmaz
akrep026' Alıntı:fahrican' Alıntı:Güzel bir imkan da bize bir faydası yok.
Felsefe-Sosyoloji-Tarih-Türk Dili ve Edebiyatı okusak , formasyonumuz zaten var alan değiştirebilir miyiz ?
Rehber öğretmenliğe ilk atamada Felsefe mezunları da 2. öncelik olarak başvurabiliyordu.
hocam dediğiniz bölümleri okuyunca alan değiştirme imkanımız var...
bi arkadaş 147 yi arayıp sordu. ve şu anda bizim bi arkadaş sınıf öğretmenliğinden kaçmak için felsefe okuyor.
ben türk dili ve edebiyatı düşünüyorum...
saygılar...
merve_eagle' Alıntı:akrep026' Alıntı:fahrican' Alıntı:Güzel bir imkan da bize bir faydası yok.
Felsefe-Sosyoloji-Tarih-Türk Dili ve Edebiyatı okusak , formasyonumuz zaten var alan değiştirebilir miyiz ?
Rehber öğretmenliğe ilk atamada Felsefe mezunları da 2. öncelik olarak başvurabiliyordu.
hocam dediğiniz bölümleri okuyunca alan değiştirme imkanımız var...
bi arkadaş 147 yi arayıp sordu. ve şu anda bizim bi arkadaş sınıf öğretmenliğinden kaçmak için felsefe okuyor.
ben türk dili ve edebiyatı düşünüyorum...
saygılar...
bana da en mantıklısı Türk Dili ve Edebiyatı geliyor......gerçekten alan değiştirebilirsek okumak istiyorum.....formasyon dersleri yoktur dimi?...olsa da muaf oluruz sonuçta......
karinca_52' Alıntı:arkadaşlar felsefe iyi gibi ne zaman başlıyor acaba kayıtlar birde bunlar zaten açık öğretim , devamsızlık neden soruluyor ki![]()
bilgisayarbilisim60' Alıntı:karinca_52' Alıntı:arkadaşlar felsefe iyi gibi ne zaman başlıyor acaba kayıtlar birde bunlar zaten açık öğretim , devamsızlık neden soruluyor ki![]()
CAHİLLİK PARAYLAMI!!!bazılarının nasıl öğretmen oldugunu anlamış değilim ya.. açıkm öğretimde devamsızlık var mı diyor adam, yuhhhh...