serdemir' Alıntı:Dökülecek saç başda durmazmış :cry:
Ama yinede şu çam yağını bi deneyeyim :roll:
Hocam bu çam terebenti diye bir yağ var dediğiniz çam yağı aynı şey mi? Acaba.
serdemir' Alıntı:Dökülecek saç başda durmazmış :cry:
memo-x' Alıntı:serdemir' Alıntı:Dökülecek saç başda durmazmış :cry:
Hocam bu çam terebenti diye bir yağ var dediğiniz çam yağı aynı şey mi? Acaba.
Hocam yaşınız kaç, birde bu ürünleri ne zamandır kullanıyorsunuz.realforever' Alıntı:finasterid etken maddesıne sahip olan proscar ve minoksil kullanıorum ve cok yararını gördüm arkadaşlar.çevremdeki herkes bana saçmı ektirdin dediler..
ctrl+alt+delete' Alıntı:hocm minoxidilçözüm değil süreklikullanman lazım kullanmayı bırakıca saçlar eski haline dönüyormuş
Saç ekimi mi yaptırdı yoksa şu peruk gibi olan saç transplasyonu mu öyle bişey mi yaptırdı acaba, saçını alıp yurtdışında çogaltıyorlar.Saçın ön kısmı geniş kısmına kel kısma üstüne yapıstırıyorsun- bi nevi peruk, gibi bişey.ertsen' Alıntı:Bizim arkadaşın birisi saç ektirmiş. Gördüğümde şok oldum. çim adam gibi olmuş :lol: . orjinal saçları yatıktı,yenilerde dik çıkmış.Anlayacağınız komedi. bence en güzeli doğal olanı...
Hocam reklam gibi olmasın ama Mehmet AYDIN defne sabunu var. Anında kesiyor saç dökülmesini. Tavsiye ederim.bluenight21' Alıntı:İyi günler arkadaşlar son zamanlarda saçlarım çok dökülmeye başladı stresten sanırım. Saç dökülmesine karşı kullandığınız ürün veya çözümü olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.
mtufan' Alıntı:kükürtlü su kaplıcası bulursan iyi gelir. Ben öyle kurtardım.Allah ın izniyle. Benim 95 te dökülmeye başlamıştı. bir kere gittim Siirteydi.. Hala aynı saçım var ama kırlaştı haliyle.