ismailt' Alıntı:Abarmaya gerek görmüyorum... 24 milyon metrekareye hükmeden 700 yıllık osmanlı devrilmiş bu topraklarda T.C kalkıyormuş bana çok vahim gelmiyor
andariel' Alıntı:ismailt' Alıntı:Abarmaya gerek görmüyorum... 24 milyon metrekareye hükmeden 700 yıllık osmanlı devrilmiş bu topraklarda T.C kalkıyormuş bana çok vahim gelmiyor
Bu yoruma anca OHA denir... Hocam isterseniz ülkeyi boşaltıp, ingilizleri de çağıralım...
Sizi direk ülkeyi yıkma moduna sokmuşlar, Nasıl bir hıyanettir bu... :verymad: Allah hidayet versin...
ismailt' Alıntı:andariel' Alıntı:ismailt' Alıntı:Abarmaya gerek görmüyorum... 24 milyon metrekareye hükmeden 700 yıllık osmanlı devrilmiş bu topraklarda T.C kalkıyormuş bana çok vahim gelmiyor
Bu yoruma anca OHA denir... Hocam isterseniz ülkeyi boşaltıp, ingilizleri de çağıralım...
Sizi direk ülkeyi yıkma moduna sokmuşlar, Nasıl bir hıyanettir bu... :verymad: Allah hidayet versin...
İngilizlerin bu ülkeyi ne zaman teslim aldığını biz biliyoruz hocam....
Hala daha bu yapılanı ve yapanları savunanlar var...kgunduz' Alıntı:TC yazanlar Egemen bağış fitneciler demiş !
Yuh diyorum 10 milyon insan TC yazdı demek 10 milyon insan bir egemen bağışın lafıyla fitneci oluyormuş
mustafatoker' Alıntı:benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.
kaybil' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.
ya bi git ya bu kadar da basitleşme o bayrak ancak kıyamet koparsa dalgalanmaz..
mustafatoker' Alıntı:kaybil' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.
ya bi git ya bu kadar da basitleşme o bayrak ancak kıyamet koparsa dalgalanmaz..
akil adamlarımızdan hilal kaplan türk bayrağının ismi değişsin diyor hükümette bunun bu tavrından dolayı akil oluyorda ben mi basit oluyorum. bu ülkede kime ne anlatırsan anlat işini yapan yapıyor.
kaybil' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:kaybil' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.
akil adamlarımızdan hilal kaplan türk bayrağının ismi değişsin diyor hükümette bunun bu tavrından dolayı akil oluyorda ben mi basit oluyorum. bu ülkede kime ne anlatırsan anlat işini yapan yapıyor.
yav o kadın kimki sen onun dediğine bakıyon onu adam yerine koyanda kabahat