Sağlık Bakanlığı T.C. ibaresini kaldıran yazısi

Kodla Büyü
Re: Sağlık Bakanlığı T.C'yi ortadan kaldırdı

Sanırım eyalet sistemine doğru gidiyoruz. Sonumuz hayrolsun inşallah...

Ateşle oynuyorlar. İşin tek açıklaması bu bence

Sağlık bakanlığının tanıtıcı bayrak ve tabelalar hakkında yayınladığı yazıda tabelalarda ne "Türkiye Cumhuriyeti" nede kısaltması "T.C." ibaresi yok görüldüğü üzere...
Egemen bağış tam tersini söylüyor ama uygulamada öyle değil zaten sağlık bakanı da bu konuda bir herhangi birşey söylemiyor..

Abarmaya gerek görmüyorum... 24 milyon metrekareye hükmeden 700 yıllık osmanlı devrilmiş bu topraklarda T.C kalkıyormuş bana çok vahim gelmiyor

ismailt' Alıntı:
Abarmaya gerek görmüyorum... 24 milyon metrekareye hükmeden 700 yıllık osmanlı devrilmiş bu topraklarda T.C kalkıyormuş bana çok vahim gelmiyor

Bu yoruma anca OHA denir... Hocam isterseniz ülkeyi boşaltıp, ingilizleri de çağıralım...
Sizi direk ülkeyi yıkma moduna sokmuşlar, Nasıl bir hıyanettir bu... :verymad: Allah hidayet versin...

andariel' Alıntı:
ismailt' Alıntı:

Bu yoruma anca OHA denir... Hocam isterseniz ülkeyi boşaltıp, ingilizleri de çağıralım...
Sizi direk ülkeyi yıkma moduna sokmuşlar, Nasıl bir hıyanettir bu... :verymad: Allah hidayet versin...

İngilizlerin bu ülkeyi ne zaman teslim aldığını biz biliyoruz hocam....

ismailt' Alıntı:
andariel' Alıntı:
ismailt' Alıntı:

İngilizlerin bu ülkeyi ne zaman teslim aldığını biz biliyoruz hocam....

Kurtuluş savaşında da milletimiz herşeye göz yumup sesini çıkarmasaydı bugünlere gelemezdik hocam...
ama şimdi biz böyle hiçbirşeye sesimizi çıkarmayıp, herşeye göz yumup seyirci kaldıkça herşeyimizi de elimizden alırlar tabi hocam...

tabelanın başına konulan logonunda renklerine dikkatinizi çekmek isterim kırmızı-sarı-yeşil :!:

eceli gelen cami duvarına diye bir atasözü var... zorla milleti birbirine düşürecekler...

AKP 'ye giden oylar meğer BDP'ye gitmiş. Nasıl da kandırdılar insanlarımızı. Yazıklar olsun.

herzamanki gibi istediklerini yapacaklar ve kimse sesini çıkarmayacak. seçim zamanıda 1 dalavere çevirip insanları kandırırlar, olduda bitti maşallah durumuna geliriz. Artık insanlarla bunun tartışmasına bile girmek istemiyorum. elimizden birşey gelmiyor ve gelmeyecekte. sadece kendi bildiklerini kendi istediklerini yapacaklar. tek düşündüğüm 2 tane yavrumun geleceği nasıl olacak önümüzde. bir savaş içindemi olacağız, satılmış veya bölünmüş bir ülkemi olacağız, huzurlu bir ülkemi olacağız. Bilmiyorum, bilmiyoruz... :cry: :cry:

TC yazanlar Egemen bağış fitneciler demiş !
Yuh diyorum 10 milyon insan TC yazdı demek 10 milyon insan bir egemen bağışın lafıyla fitneci oluyormuş :)

kgunduz' Alıntı:
TC yazanlar Egemen bağış fitneciler demiş !
Yuh diyorum 10 milyon insan TC yazdı demek 10 milyon insan bir egemen bağışın lafıyla fitneci oluyormuş :)
Hala daha bu yapılanı ve yapanları savunanlar var...
İnsanda biraz kafa varsa söylenilenden önce gördüğüne inanır...!

Son 1-2 gün içerisinde, üzerinde T.C. yazan tabela sökülüp bu tabela takılmış.

3630_606766702685347_1458893887_n.jpg

sizi gidi fitneciler sizi..bu gidişle hiçbişey kalmayacak..yavaş yavaaaaaş gidiyoruz.. :tr:

neden uyuyor bu millet neden siyasetçiler uyuyor bu durum karşısında neden gündeme getirilmiyor bu konu anlamadım

benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.

mustafatoker' Alıntı:
benden size tavsiye bugün evinize bir türk bayrağı asın dalgalasın seneye o bayrağı belkide dalgalandıramayacaksınız.

ya bi git ya bu kadar da basitleşme o bayrak ancak kıyamet koparsa dalgalanmaz..

kaybil' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

ya bi git ya bu kadar da basitleşme o bayrak ancak kıyamet koparsa dalgalanmaz..

akil adamlarımızdan hilal kaplan türk bayrağının ismi değişsin diyor hükümette bunun bu tavrından dolayı akil oluyorda ben mi basit oluyorum. bu ülkede kime ne anlatırsan anlat işini yapan yapıyor.

mustafatoker' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

akil adamlarımızdan hilal kaplan türk bayrağının ismi değişsin diyor hükümette bunun bu tavrından dolayı akil oluyorda ben mi basit oluyorum. bu ülkede kime ne anlatırsan anlat işini yapan yapıyor.

yav o kadın kimki sen onun dediğine bakıyon onu adam yerine koyanda kabahat

kaybil' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

yav o kadın kimki sen onun dediğine bakıyon onu adam yerine koyanda kabahat

bu hükümet bayramları kaldıryor, türkçe kitaplarındaki bayrak şiirlerini kaldırdı, tc ler kalkıyor, türk olan herşey yavaş yavaş kalkıyorken senin türkbayrağını durdururlar mı? türk bayrağı yakında prorvakasyon aleti olur

Geri