sahrak' Alıntı:tap 1. faz labımı açayımda halkım kullansın
dilarayanal' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:yağmurtan' Alıntı:Yüzde 99 okulda BT öğretmenleri kalacak :cry:
neye istinaden bu %99?
Bu yağmura müneccim şeysi değmiş eli :roll:
only61' Alıntı:ayda 1 milyar fazla versinler okulda bile yatarım :mrgreen:
azizerkut' Alıntı:yapılan protokol metnini incelerseniz daha detaylı bilgiye ulaşablirsiniz Halk Eğitim kanalıyla eğitici görevlendirileceği yazıyor.
http://www.meb.gov.tr/haberler/html_haberler/OHBulsunProtokol.pdf
amma meraklıymış hocam okulda kalmaya bari milletin aklını çelme. haklı olduğun yer var ama protesto etmek isteyenlerin hevesi kırılıyor :mrgreen:bilgisayarbilisim33' Alıntı:ve bir şey daha eğer görev almazsanız ertesi gün yaptığınız tamirat v.s. hiç bir şey için ücrette almamış oalcaksınız :+1:
Phascolarctos cinereus' Alıntı:amma meraklıymış hocam okulda kalmaya bari milletin aklını çelme. haklı olduğun yer var ama protesto etmek isteyenlerin hevesi kırılıyor :mrgreen:bilgisayarbilisim33' Alıntı:ve bir şey daha eğer görev almazsanız ertesi gün yaptığınız tamirat v.s. hiç bir şey için ücrette almamış oalcaksınız :+1:
repocket' Alıntı:BT sınıfı bir yana bence çeşitli branş ve rehber öğretmenler aracılığı ile akşamları ailelere eğitim vermek en azından benim okulumda fayda sağlayabilir.
İstanbul'un göbeğinde 37 çocuk yapıp, yarısını merdiven altlarında çalıştıran, yarısının zararlı madde kullandığını ve sattığını bildiği halde müdahalede bulunmayan, öğrencinin okula devamına çalıştığımız için sütü kapalı okul yöneticilerini ve öğretmenleri tehdit eden velileri eğitime tabi tutmak belki işe yarayabilir.
Bakanımız bile internet kafede, düğünde dernekte. Birde bu açıdan baksa olaya. Bir ihtimal, ama bir ihtimalde olsa şans var.
bilgisayarbilisim33' Alıntı:ve bir şey daha eğer görev almazsanız ertesi gün yaptığınız tamirat v.s. hiç bir şey için ücrette almamış oalcaksınız :+1:
zilal' Alıntı:repocket' Alıntı:BT sınıfı bir yana bence çeşitli branş ve rehber öğretmenler aracılığı ile akşamları ailelere eğitim vermek en azından benim okulumda fayda sağlayabilir.
İstanbul'un göbeğinde 37 çocuk yapıp, yarısını merdiven altlarında çalıştıran, yarısının zararlı madde kullandığını ve sattığını bildiği halde müdahalede bulunmayan, öğrencinin okula devamına çalıştığımız için sütü kapalı okul yöneticilerini ve öğretmenleri tehdit eden velileri eğitime tabi tutmak belki işe yarayabilir.
Bakanımız bile internet kafede, düğünde dernekte. Birde bu açıdan baksa olaya. Bir ihtimal, ama bir ihtimalde olsa şans var.
öğretmeni tehdit edenler eğitime gelecek mi sanıyorsunuz. eğitime gelecekler yine çocuğunu önemseyenler olacaktır.
tıpkı veli toplantılarında olduğu gibi
uhaha:only61' Alıntı:ayda 1 milyar fazla versinler okulda bile yatarım :mrgreen: