aderinkaya' Alıntı:
Bu gün pcme Security Shield diye bir proğram kendiliğinden indi sonra microsoft security essantialsi kapattı devre dışı bıraktı bende ekle kaldırdan baktım proğramı bulamadım c: nin içinde aradım yine bulamadım sonra görev yöneticisini başlatıp işlemlerden bana yabancı geleni kapattım ve proğram pat gitti aradan bir dk sonra microsoft securityi tekrar kurup çalıştırdım virüs bulmaya başladı ve taramanın ilk dakikasında windows bir hata ile karşılaştı bir dakika içerisinde kapatılacak dedi kapatıldı yeniden açtım tekrar aynı sorun ekran simgelerim büyüyor nereye tıklasam o proğram açılıyor sahte anti-vir olduğu kabak gibi belli ama proğramı şimdi nereden kaldıracağım ne dosyasını bulabiliyorum nede başka birşey laptop kendiini resetleyip duruyor Shield denen proğram çalışmadığı için dosyasını bulup nette yazılan silme yöntemlerinide uygulayamıyorum bana acil yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler... (Mesajıda başka pc den yazıyorum zaten)
Bilgisayar başlarken F5 basın güvenli modda başlatın bazı anakartlarda F8 tuşu olabilir. Güvenli modda bilgisayar düzgün açılacaktır program ekle kaldıra gelin virüs yazılımını kaldırın virüsün nasıl kaldırılması gerektiğini de birinci mesajımda yazmıştım oradaki adımları uygulayın.