Sakarya Bt Rehber Onaylandı.Listeler Haftaya açıklanacak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amip33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

amip33

Süper Üye
Süper Üye
Her zamanki gibi Sakarya hiç bir zorluk çıkartmıyor. Geçen hafta onaylanan Formatörlükler iptal edildi, ayın 9 una kadar kadar BTR başvuruları alınacak.

Düzeltme: 02.11.2012: Yeni konu açmaya gerek duymadım. Bt rehberlik onayları vailikten çıkmış, son düzenlemeler ve yazılardan sonra haftaya açıklanacak listeler. Kaynak: crazyboss

Re: Sakarya Formatörlük İptal, BT Rehber Öğretmenliği başlıyor..

ne güzel keşke bitlis de öyle yapsa

Sakarya daki arkadaşlar şimdi adapazarı mebde bilişim tek. rehber öğretmenliği yazısı yayınlandı fakat 11 tane fatih projesi yürütülen liseler var tercih listesinde, ben bu okullardan değilde kendi okulumda görev almak istiyorum. Şimdi mi başvuracaz yoksa daha sonramı, birde başvuru formu dışında başka bir evrak varmı istenen bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

Memleketim böyle işte.. :+1:

Yazıya eklendi arkadaşlar.. Bir yazı daha ekleseler 30 saat ders deseler tamamdır işimiz.

NOT: Öğretmenlerimiz "Okul Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği" için kendi okullarını tercih edebilirler; eğer isterlerse yazı ekinde bulunan Fatih Projesi kapsamındaki okulları da tercih edebileceklerdir.

Arkadaşlar ben de Adapazarı'nda bir okulda formatör öğretmendim branşım BT şimdi yayınlanan 11 tane lisenin çoğunda formatör öğretmen görevlendirmesi yapılmış zaten bir de branşı BT olmayan öğretmenler çoğunlukta BTR için yine aynı kişiler mi kalır sizce soran var mı içinizde ben de ona göre tercih yapayım diyorum değilse okulumda kalmak isteyeceğim fakat bu okulda da her an norm fazlası olabilirim!

şimdi bizim ilçede fatih projesi kapsamında boşta bir tane lise var. orda olan arkadaş 10 saat dersi var ama BTR başvurusu yapmicam diyor. Bende ili aradım eğer lise boş kalırsa sizi kendi okulunuza veremeyiz ilk boş kalacak liseyi yazacan diyorlar bende liseye gitmek istemiyorum. Ne yapmalıyım acaba?? 2. bir başvuru olmicak diyorlar. Benimi gazladırlar yoksa gerçekten mağdur mu olucaz? 6 saat dersim var bu durumda maaş karşılığını doldurmak için arkadaşları mağdur edicem ekderste alamicam.... fikri olan??? tabi 10 saat dersi olan arkadaşın BTR yi akşam 5 e kadar lisede duramam diyerek kabul etmemesi ayrı bir garabet bana göre ama....

Arkadaşlar görevlendirmelerle ilgili bir bilginiz varmı? Fatih projesi kapsamındaki okulları tercih eden oldumu acaba, ben ortaokuldayım ve görevlendirmelerimiz yapılacakmı acaba merak ediyorum, yapılmayabilir diye duydum...
Benim okuluma yakın bir lise var fatih projesi kapsamında olan beni aradılar orayı isteyen olmadı sizi oraya görevlendirecez, tamam dedim sonra orayı isteyen başka biri var onu görevlendirdik dediler. inşallah sonra uzak bir liseye falan görevlendirilmek zorunda kalmam.

hocam ben de ilköğretimdeyim beni de aynı sizin gibi aradılar bi okul söylediler lise sonra tekrar aradılar o okulu isteyen başkası varmış değiştiğini söylediler:D ayarlamaya çalışıyorlar heralde ama geçen hafta ben il milli eğitime gittim orada il kordinatörü dedi öncelikli olarak liseler dolmalı sonra ilköğretimler diye gelen yazı o şekilde diyor liseler dolmadan ilköğretime görevlendirme yapılmayacağını söyledi. bakalım yakında belli olur heralde

Ben görüşmüştüm şuanda sadece bir lisenin formatörü eksik olduğunu söylediler fatih kapsamında ama kimi neye göre görevlendirirler hiç bir fikrim yok.Lisede güneşler lisesi...

Yeni konu açmaya gerek duymadım. Bt rehberlik onayları vailikten çıkmış, son düzenlemeler ve yazılardan sonra haftaya açıklanacak listeler. Kaynak: crazyboss

Şimdi de norm fazla atamaları olacak nasıl olacak görevlendirmeler ben norm fazlasıyım okulumda dersim yok görevlendirme başka okul istedim tercihte yaptım tercihte hiç umudum yok görevlendirme olur inşallah

arkadaşlar ben iptal yazısını okudum. anladığım kadarıyla bütün formatörler okullarında kalacaklar ama isimleri bt rehber öğretmeni olarak değişecek. sakarya için konuşuyorum.

galiba öyle olacak Badegül bu arada ben de şehit abdullahtayım ve norm fazlasıyım yine de okulda kalırmıyım acaba bakalım ne olacak

İl kordinatörü tayininiz çıkarsa (norm fazlası okul değişirse) btr görevlendirmeniz iptal olur dedi, sonrada tekrar görevlendirme başvurusu alırız dedi

vildan okullarımız o kadar yakın ki. burda olduğunu bilmiyordum senin. ben de mustafa özendeyim

Arkadaşlar görevlendirme yazımız valilikten çıkmış ve bugün yarın ilçe meb sayfalarından yayınlanır.Fakat norm fazlası öğretmenlerle ilgili durum biraz karmaşık olacak gibi duruyor.Bu nedenle sanırım bunu çözmeye çalışacaklardır.Bence ildeki arkadaşlar da bu konuda ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.Benim düşüncem norm fazlası olan arkadaşlar yeni okuluna gidecekler fakat eski okullarında da bt rehberi olarak çalışabilecekler dersler dışında.

Karışık bir durum gerçekten ben de görevlendirme kendi okulumu istememiştim liseleri yazmıştım görevlendirmeniz oldu demişti il kordinatörü fakat şimdi de norm fazlası olduğumu öğrendim tekrar tercih yaptım bakalım bu dönem tercih yapıp sonucunu beklemekle geçecek galiba

Atatürk Ortaokulu ilkokul olmuş:) :puhaha:
Dönem ortası tayin açıyosun, daha okullarının ortaokul ilkokul olduğu belli değil, bu ne kepazelik bilmiyorum, geçen hafta atatürk ortaokuluna tayin istedik norm fazlası olarak, bu hafta ilkokul oldu...

:) bizim okulda ilkokul olmuş :? zaten hocam 1 ayı geçti BTR başvuruları ha bugün ha yarın açıklanmadı var bi karışıklık derken bi de norm fazlalığı çıktı bide üstüne okulların ilkokul ortaokul oluşu çorba oldu herşey :alkis:

btr onayı ile formatörlük iptali arasındaki sürede okula gelen başka enayi öğretmen varmı arkadaşlar.kusura bakmayın enayi diyorum çünkü bu zaman diliminde(yaklaşık 20 güne denk geliyor) ek ders ödemesi yapılmayacakmış ödenenler geri alınacakmış.

Kim dedi bunu formatörlük onayımızda geç geliyordu ama ek dersimizi veriyorlarddı şimdi bide bu mu çıktı

İnşallah olmaz.
kerkebut' Alıntı:
btr onayı ile formatörlük iptali arasındaki sürede okula gelen başka enayi öğretmen varmı arkadaşlar.kusura bakmayın enayi diyorum çünkü bu zaman diliminde(yaklaşık 20 güne denk geliyor) ek ders ödemesi yapılmayacakmış ödenenler geri alınacakmış.
size kim söyledi hocam?

kerkebut' Alıntı:
Geçsinler o işi.Formatörlüğün iptal edildiğini bize tebliğ etmediler, tebliğ etseler olurdu o iş. Bizim ekders bugün yattı, Amerikan başkanı gelse benden geri alamaz onu. Sizin müdür yardımcınızın işgüzarlığı gibi geliyor bu olay bana.

Sakaryanın gözünü seveyim her işi mükemmel yapar.Sınıfçılara bile formatörlük verilir en ufak sorun çıkmaz.Orada 5 sene çalıştım.

İl koordinatörümüz İbrahim Bey mağduriyet olmaması için daima uğraşıyor. Formatörlük iptal tarihinin BTR için görev başlangıcı tarihi olacağını sanıyorum bu yüzden.

böyle birşey var arkadaşlar sapancadada aynı şekilde gerçekleşmiş bende ili aradım sordum ,formatörlük iptal tarihi 11.10 btr onay tarihi 31.10 olması lazım bu aradaki süre kayba uğrayacak denildi.benimde bu ay ek dersim tam yapıldı ama gelecek ay kesileceği söylendi idareden

eğer böyle birşey varsa haklarımı helal etmiyorum. sabahın köründe okula geliyoruz. böyle saçmalık mı olur. ama bence onay tarihi 31 olur ama görevlendirme tarihi diğerinin iptal tarihinden itibaren yaparlar gibime geliyor.

valla öyle de bir alırlar paraları geri biz boşuna gelmiş oluruz okula o kadar kimsenin de umrunda değil zaten. diğer illerde onaylar hemen verildi burada niye sorun var acaba.

bencede bitiş tarihinden başlatırlar iptal yazısında demiyor mu 59 kişinin formatörlüğü btr görevlendirilmesi nedeniyle iptal edildi diye sonuçta formatörlük onayını da geç yapıyorlardı ama tarihi bitiş başlangıç dikkat ediyorlardı bide niye 31 10 onay tarihi onu anlamadım

Geri