Sakarya Bt Rehber Onaylandı.Listeler Haftaya açıklanacak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amip33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocalarım önceki formatör görevlendirme evrağına bakarsanız onay tarihi ile görevlendirme tarihi farklı. yani onay tarihi 28.09.2012 ve evrakta yazılan yazıya göre 17.09.2012 tarihinden itibaren diye ibare var ve buna göre ekders ödemesi yapıldı. inş şimdi de bu şekidle yaparlar. yoksa giden bizim haklarımız olur.

bu konuyla alakalı olarak irtibat halinde olalım arkadaşlar.ortada ciddi bir zaman dilimi var.inşallah hakkımızı yemezler.

DotCom' Alıntı:
Sakarya'da onaylar hangi tarihten itibaren çıktı?
O iş biraz karışık. Geçen hafta il mem onaylar çıktı, ilçelere gönderiyoruz dedi haftaya(bu hafta için) açıklarlar listeyi diye eklediler. Geçen haftanın sonunda norm fazlası atamaları birden başladı, 3 arkadaşın yeri değişecek(sadece 3 okul açık)... Bir de 1 senedir bu konuda kılını kıpırdatmayan Sakarya M.E.M. okulları ilkokul ortaokul ayırmaya karar verdi sonunda. Okulların bazıları sadece ilkokul bazıları sadece ortaokul oldu, buraya atama sorunu da yaşandı galiba.Tahminime göre bu yüzden listeleri açıklamıyorlar.

Sonuç: Şu anda açıklanan bir liste veya yazı yok. Yani şu anda Bt Rehber öğretmenimiyiz, değil miyiz bilmiyoruz...

31. Ekim -28 Ocak arası çıkmış görevlendirme onayları

Ekli dosyalar

• onay.jpeg
    onay.jpeg
    159 KB · Görüntüleme: 365
acaba bizim ödenen ekdersleri ne yapacaklar. geri almazlar umarım. ben okuluma ayın 11 inde göreve başladığıma dair yazı yazdıracağım.

ben dilekçeyi kurtuluş ortaokuluna vermiştimi. nedense benim görevlendirme kurtuluş ilkokuluna çıkmış. elimde dilekçenin kapı gibi fotokopisi var. bana ilkokul bölümünde görevlisin diyemezler herhalde

az önce müdür yardımcısıyla görüştüm 11 inde iptal yazısı yazılmış valilik oluru da 30 unda çıkmış aradaki farkı bu ay geri alırız dedi. olur yazısı da çıkmış bu arada adapazarı meb de hayırlı olsun diyelim yine de.
ek dersle ilgili farklı duyum alan buradan paylaşırsa biz de okullarımıza iletiriz aslında kimse ne yapılacağını bilmiyor her zamanki gibi:(

Resmiyet eğer uygulanacaksa evet aradaki farkı alabilir idareniz.Ama eğer idarecileriniz vicdanlıysa bu konuda size yardımcı olacaklardır die düşünüyorum.Sonuç itibariyle sakaryadaki durum sadece alınan formatörlükolurunun düzeltilmesi şeklinde olmuştur.Bir nevi isim değişikliği fakat haklarımızla birlikte taabiiki.Bu çerçeveden bakılabilir.
Ek ders olayına gelirsek eğer 11 ile 30 u arasında görev yapan arkadaşlar ben de dahil tabiiki idarecilerle aranızdaki tutuma bağlı diyorum.Eğer hakkınız olanı alamıyorsanız hakkettiklerinden fazlasını vermeyeceğiz demek oluyo.Ben de kendi okulumda görevlendirildim bu arada liselere görevlendirilen arkadaşlar çoğunlukta acaba istemeden liseye görevlendirilen arkadaşımız var mı merak ediyorum?

akyildiz41' Alıntı:
ben dilekçeyi kurtuluş ortaokuluna vermiştimi. nedense benim görevlendirme kurtuluş ilkokuluna çıkmış. elimde dilekçenin kapı gibi fotokopisi var. bana ilkokul bölümünde görevlisin diyemezler herhalde
Emre hocam sizin okul ilkokul olmuş olabilir mi? Kadrona da ilkokul yazmışlar.

amip33' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
Emre hocam sizin okul ilkokul olmuş olabilir mi? Kadrona da ilkokul yazmışlar.
evet ama mebbis te ortaokul gözüküyor

bir de ek ders için ildeki ibrahim bey de ilçedeki sıtkı beyin yanındaki bey de aynı şeyi söylediler kesilir dediler :( ben de boşuna mı durduk dedim sabahtan akşama kadar maalesef hocam dediler:(

Arkadaşlar okullara hala görevlendirme yazımız gelmedi, vali oluru 31 Ekim ama biz 31 inde btr görevine başlamış olarak gösterilebilirmiyiz, yoksa okula yazılar geldikten sonra ki tarihlemi görevimiz başlatılır. Ben aynen çalışıyorum formatör gibi, ama 5 te çıkmıyorum artık...

Geri