Samsun Formatörlük Tarihi Belli Oldu

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Görevlendirme tarihi 1 Eylül - 31 Aralık arası yapılacak...

Başvurlar en son 8 Eylül'e kadar...

En güzel tarafı ise eskiden müdür yardımcısının çalışma saatlerine göre çalışır ibaresi şimdi yok .....

Samsun'u tebrik ederiz... en güzeli 1Eylül'de başlatmak. Hatta Samsun kendi başına saatlere bile karar verecek neredeyse. İldeki arkadaşları kutlarım. :alkis:

Valla şimdi samsun da olmak isterdim. Helal olsun Samsun Meb. Mantıklı düşünmüşler görevliler. Diyarbakır meb de İNŞAALLAH yapar böyle bir düzenleme.

Her ilin kafa bi milyon. Kimi eylülde başlatır, kimi temmuz sıcağında okula git der. Kimi 3-5 kuruş ek dersin peşine düşer. Öbürü yapmak istemeyene zorla yaptırır. Yazıklar olsun. Yok mu bunun bi standardı arkadaşım!!!

Çalışma saatleri ile ilgili bir ibare yok daha karmaşık durumlara yol açabilir. Formatör öğretmen erken çıkmak istiyecek idare karşı çıkacak her iki tarafta haklı savunmalar yapacak resmi yazı olmadığından. Bu durumda nasıl bir tavır sergilemeyi düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Çalışma saatleri, Nöbet görevi, Sosyal Kulüp, Sınıf vs gibi konular Eylülde gelecek ikinci bir yazıyla netleşecek. O yazıya istinaden de göreve başlama yazıları yazılacak. Her sene böyle oluyor. Ama inşallah rehberlikçiler gibi muamele görürürz diyorum..

hadi hayırlısı bakalım ... arkadaşlar bi sorum olacak sizlere özür grubundan tayin isteyecem samsuna merkezde açık okul varmıdır açarlar mı ?

karinca_52' Alıntı:
Görevlendirme tarihi 1 Eylül - 31 Aralık arası yapılacak...

Başvurlar en son 8 Eylül'e kadar...

En güzel tarafı ise eskiden müdür yardımcısının çalışma saatlerine göre çalışır ibaresi şimdi yok .....

unutmuşlardır hocam hemen sevinme bence.

karinca_52' Alıntı:
açık varda milli eğitim açar mı o belli olmaz

karınca hocam, yönetmeliğe göre özür grubu atamalarında tüm boş normları açmaları gerek ama dediğin gibi il memlerin insafında. sence samsun merkezde(atakum,ilkadım,canik) çok açık var mı? birde tekkeköy merkez ilçe olmuş sanırım doğrumudur?

karinca_52' Alıntı:
tekkeköy merkez ilçe oldu hocam... açık var tabi ...

ocak özür grubunda merkez ilçelerden sadece ilkadımda 1 tane okul açılmış, 3 kişi il emrine kalmış. il emri olduğu halde eğer açık varsa bunlara atama yapmamaları çok ilginç

tekkeköyün merkez ilçe olduğunu şimdi öğreniyorum... eğer öle ise tekkeköyü de yazıp sonra il mem emri işaretlememiz gerekecek share hocam

atakum Balaç İlköğretim Okulu

atakum Huriye Süer Anadolu Lisesi

ilkadım Bozkurt İlköğretim Okulu

arkadaşlar seçebileceğim okullar bunlar 5 ten sonra açıkladılar bilgi alamam şuan okullardan bu okullar hakkında fikri bilgisi olan varmı ?

Samsun mem formatörlerin görevlerinin ne olmadığını yayınlamışt geçen sene. :+1:

mozk7' Alıntı:
ben henüz araştırıp karar vermiş durumda değilim ama şuan merkez basıyo

hocam zaten özrün merkezde ise başka şansın yok ki, yani merkez dışında bir kurum yazılamıyor, hata veriyor, sizde durum nedir, bende öyle

merkezden kastım bozkurt iöo di hocam merkezde olduğu için merkez ilçe olmayan okulları secemiyoruz dolayısıyla 3 tane okul var secebileceğimiz siz naptınız araştrıdınız mı düşünüzmü ?

hocam zaten benim ne yapıp edip samsuna gelmem lazım, il emrine kalmak için mecburen 3 okuluda yazmam gerek. çokta düşünecek bir durum yok. ama sıralamam atakum-atakum-ilkadım olur 3 okul için.

siz il emrine kalmak istiyormusunuz? bu arada balaç köymüş, ilkadımda il içi isteyen arkadaşın özrünün hangi ilçede olduğunu öğrenmke gerek.

şu etapta düşünmüyorrum açık olanlardan birisi gelir sanırım ... düşündünüzmü derken araştırdınız yada okullar hakkında bilgi edindiniz mi demek istemiştim zaten 3 okul var bunları sıralayacaz mecburen

mozk7' Alıntı:
şu etapta düşünmüyorrum açık olanlardan birisi gelir sanırım ... düşündünüzmü derken araştırdınız yada okullar hakkında bilgi edindiniz mi demek istemiştim zaten 3 okul var bunları sıralayacaz mecburen

uygar hocanın 79 puanı varmış, sanırım ilkadımda siz onunla yarışırsınız. bende köye giderim bu durumda ancak, vaziyet öyle görünüyor. ama tayin isteyen sadece 3 kişi değilizdir :)

birde şu var, ilkadımdaki arkadaş il içi özür tayini istemiş, onun özrü merkezde ise zaten merkezde okul yok, doğal olarak oraya atama olmaz. dua edelim özrü taşra ilçelerde olsun

Geri