Samsun Formatörlük Tarihi Belli Oldu

Kodla Büyü
kesinlikle haklısın köy okulu bi il dışı orası boşalır anadolu lisesi de il içi özür isteyecek eğer o da gidemezse il emri gözüküyor :)

huriye süer ile bozkurt büyük ihtimal bir yere gidemez, balaça uygar hoca atanır, bizde büyükşehir emrine kalırız :) . yarın bozkurt ve huriye süreden tayin isteyecek arkadaşların özrünün il içinde merkez mi yoksa taşra mı olduğunu öğrenelim. ama bence ikimizede büükşehir emri göründü şimdiden. sen işaretleyecekmisin il emrini?

evet il emri isteyecem
inş il içi isteyenler merkez ilçeler dışındaki yerleri isterler ... ne bilim istesinler çarşamba , terme falan :)

hocam samsun geçmiş yıllarda ne yaptı bilmiyorum, merkezde zaten açık olsaydı yönetmeliğe göre açmış olmaları gerekirdi, bize çarşamba yolları görünür o zaman. sanmıyorum merkezde bi okula versinler.

mozk7' Alıntı:
hocam mebbis e baktınızmı 3 okul isteyebilirsiniz diye bi uyarı varmı sizde de :)

aynen hocam 3 okul uyarısı var, diğer okul kodlarını denediğimde uyarı çıkıyor zaten. 3 okulu seçip 41.de istiyorumu işaretleyeceğiz. bizim için çok kolay olacak okul olmadığından araştırma telaşıda yok:) şimdiden çarşamba, kavak okullarını araştıralım, nasılda il emrine kalacağız :)

samsun'da yalnız bilgisayar öğretmeni dışındakilere görevlnedirme gözükmüyor. BT sınıfları ne hale düşer bilmiyorum.

Geri