samsung galaxy s3 fiyat indirimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
facebook da bir sürü site var indirime girmiş. ceptesans vb. ne kadar güvenilir, 199 tl ye kapıda ödeme ile sipariş verdim. bakalım gelecek mi? sizce ürün gelir mi?

çakması gelir yada ptt ödemeli gönderirler parayı ödemeden alamassınız parayı yatırırsın çakma birşey çıkar

hocam s4 geliyor stokları bitiriyoruz diyorlar ama ne kadar güvenilir bilmiyorum..

ürünü eline alıp incelemeden alma hocam stok bitirse bile o fiyata imkansız :D

ödeme ile ilgili hiçbir bilgi vermedim zaten hocam. adresimi ve telefonumu verdim. ararlarsa yada gönderirlerse inceleyip ona göre ödeme yaparım. telefona bakarken imei sorgulayacağım netten, ve garanti belgelerine bakacağım. başka ne yapmam gerekir?

böyle birşeye nasıl inanırsınız hocam o paraya en dandik kameralı bir telefonu bile alamazsınız!

yasarcan' Alıntı:
böyle birşeye nasıl inanırsınız hocam o paraya en dandik kameralı bir telefonu bile alamazsınız!
hocam inanmadım zaten, onun için telefon ve adres bilgisi verdim. kredi kartı bilgisi, havale falan bişey yapmadım. dedim belki bi kampanya falan vardır..

g.cetin.66' Alıntı:
hocam sen ne yapıyorsun ya interneti aç araştırsana bi garipsiniz haaa
al burda bir örneği var hocam
http://www.alosikayet.com/medya/alisver ... lmedi.html
hocam öncelikle ilgin için teşekkürler. dediğim gibi ben ödeme ile ilgili hiç bir işlem yapmadım.. herhalde adres ve telefon numaramdan da para çekecek halleri yok:) garip falan değilim, belki kafam güzel:)))

vatanbilgisayar, gold bilgisayar, hepsiburada, bimeks, teknosa, tekzen, ticaretmerkezi sitelerinden yaparım alışverişlerimi her zaman. hani face de görünce reklamı bi acaba dedim, gerçekse kapıya gelsin bakar veririm 200 lira, değilse sıkıntı yok..

YuLiaN' Alıntı:
çin malı gelir kasa s3 içi 3310 :)
doğan görünümlü şahinimiz olur o zaman:) hocam cizre de çalışan arkadaşlarım var, hesaplı telefon alalım diyorlar, ama garanti olmadığı için güvenmiyorum. eşime lazım, ben geçen yıl arc s aldım, memnunum. arc s içinde bilişim netten fikir almıştım.. ben bu aileden habersiz iş yapamam:))

o fiyata s3 ün pilini alırsın ancak.... çocuklaşmayalım...lütfen :sleep:

serkanozen1' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-cep-telefonu-84337315

bu nasıl alınır mı?
satıcının profili çok temiz gözüküyor geç kargodan başka şikayet de yok.
Sağlam gibi gözüküyor.

maketi gelir daha önce olmuş internette haberleeri var. ya da kasası gelir içi 3310 bile olmaz içine bi saat pili ve led koyarlar açma düğmesine basarsın low battery yazar çalışıo sanırsın ama şarj olmaz. öükü içinde 2 liralık pil ve led vardır :D hocam adresini telini vermen ihtimal vermen bile hata.

734 e aldım ben şarjı iki gün gidiyor androitlerde öyleymiş sevmedim şarj olayından dolayı

Geri