samsung galaxy s3 fiyat indirimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
erzurumlu bi vatandaş internetten iphone4 sipariş vermiş.250 tl. kargo gelince içinden telefonun maketi çıkmış.
eee ancak maketi gelir zaten :D

Bunlar çakma . daha ucuz olanlarında android bile yok.300-400 tl ye satılanlar ise android replika tlfonlar kamera ve ses özellikleri ekran kalitesi berbat.
Böyle bişey alacağınıza orjinal ama TR de satılmayan cihazlardan alabilirsiniz.
Biraz riske girip eğer ürün gümrükten dönerse paranızı almak için biraz beklemeyi göze alıp sipariş verebilirsiniz.Ama şanslıysanız 20 gün sonra tlfonunuz gelir.
Ben 180$ verip G3 aldım çok memnunum 10 numara cihaz, bu cihaz TR de satılsa 1000 Tl den aşağı fiyat çekmezler emin olun.
http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G3 ... 64779.html

sinaaat' Alıntı:
Bunlar çakma . daha ucuz olanlarında android bile yok.300-400 tl ye satılanlar ise android replika tlfonlar kamera ve ses özellikleri ekran kalitesi berbat.
Böyle bişey alacağınıza orjinal ama TR de satılmayan cihazlardan alabilirsiniz.
Biraz riske girip eğer ürün gümrükten dönerse paranızı almak için biraz beklemeyi göze alıp sipariş verebilirsiniz.Ama şanslıysanız 20 gün sonra tlfonunuz gelir.
Ben 180$ verip G3 aldım çok memnunum 10 numara cihaz, bu cihaz TR de satılsa 1000 Tl den aşağı fiyat çekmezler emin olun.
http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G3 ... 64779.html

nasıl aldınız hocam? ayrıca imei kodu sorunu yaşamadınız mı?

Siparişten sonra 1 ay bekledim şanslıydım gümrüğe takılmadı.
Bu cihazlar MTK işlemcili dolayısı ile yeni imei yazımı veya değişimi için elverişli.Kullanmadığınız bir eski tlfonun imeisini yazabilirsiniz.

şans yanımızda ise desenize iyi bir telefona ucuz sahip olabiliyoruz..
imei nasıl değiştiniz?

benzer şekilde bende aldım fakat benim aldığım 3d secure sisteminden internet aracılığıyla idi kapıda ödeme ile değil.
birkaç gün telefonu göndermeyince hemen bankadan çekilen postan adreslerini buldum tüketici hakem heyeti aracılığla dilekçe yazdım gönderdim. 3-4 gün ben bekledim telefonu gönderecekler diye.(alışverişte bir gun sonra yollayacaklarını söylemişlerdi)

dilekçe gidince onlar beni aramaya başladı, savcılığa suç duyurusunda bulundum deyince telefonlarım susmaz oldu. telefon geldi ama paramı isterim dedim telefonu açmadım billeee.

199 a imkanı yok hocam. paketi açıp içine dahi bakma. o kişileri ara vazgeçtiğini belirt ve paranı iade al.

Geri