samsung, htc yada nokia

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metemli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

metemli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bir ceptelefonu almayı düşünüyorum

aradığım özellikler

karizmatik şık tasarım
dokunmatik ekran kalitesi
ekrandaki yazı veya videolardaki netlik
fotograf ve hd video çekim kalitesi
vs diye gidiyor

bu bağlamda

nokia c6-01
htc salsa
samsun i8150

saygıdeğer hocalarım yorumlarınızı bekliyorum illa bunlar olacak diye birşey yok bu parayı verdikten sonra şunu al dediğiniz varsa yazarsanız sevinirim

Re: samsung htc or nokia

keşke "or" yerine "ya da" kullansaydınız başlık için.

htc derim, şimdilik Samsung<HTC<İphone

Nokia yı listeye almıyorum bile, siz seçin artık paranızın miktarına göre ...

htc salsanın dış tasarımı şık geldi banada sevdim ama flash özelliği ni destekleyip desteklemediği konusunda fikrim yokk

Hocam şartları zorla 4s al başka bir telefon kullanmak istemezsin yıllardır telefona o kadar para verilirmi diye insanları yadırgıyordum askerden sonra sigarayı da bıraktığım için kendimi ödüllendireyim deyip aldım hiç pişman değilim:)

metemli' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
keşke "or" yerine "ya da" kullansaydınız başlık için.

sen iste hocam ne demek doğru söylüyorsun
:) teşekkür ederim. bende çok iyi kullanmıyorum türkçeyi, klavyede kolaya kaçtığımda oluyo ama bazen böyle türkçe sevdam ateşleniyor.

telefonlarla ilgili benim kriterim sar değeri düşük olandır. malum bol radyasyon alıyoruz bari ondan aldığımız az olsun

htc chacha aldık eşime. Fotoğraf çekimi biraz zayıf ama telefon işçilik ve karizma olarak hoş. Tavsiye ederim.

Motorola Atrix. Çok telefon araştırdım. Geçen hafta aldım. Bir arkadaşımda Iphone 4S ile 850 TL'ye aldığım Atrix'i az daha kapıştıracaktık, bazı yönlerden ve en önemlisi de fiyat/performans açısından Atrix, iphone 4S'e fark atıyor. Arkadaşım iphone 4S'e verdiği paraya acıdı bu telefonu görünce.

1 GHz çift çekirdekli cortex-a9 işlemci
1 GB Ram
Nvidia tegra ekran
16GB dahili (max 48 GB microsd)
960x540 çözünürlük
Şık ve ince bir tasarımı var.
850-900 arası fiyatı.
1960mAh Pil ile 2-3 gün giden şarj ile piyasada eşi yok sayılır
Motorolayı google'ın aldığını da belirteyim, yani android 4 desteği de kesin olarak duyuruldu.
Çoğu telefonda olmayan bir artısı da parmak izi okuyucusu ile telefon kilidini açma.

Daha fazlası için http://resim.donanimhaber.com/m_5841451 ... rix/tm.htm

Kesinlikle öneriyorum. 4 yıllık Nokia 2630'dan sonra ilk android telefonum ama beklediğimin 2 katı kalitede. Ben Hepsiburada'dan aldım.

htc sensation.
daha fazla parana varsa iphone
ama android işlemciler daha iyi olur bizim için diye düşünüyorum.
root etme kendi yazılımımızı yükleme açısından

eya' Alıntı:
Motorola Atrix. Çok telefon araştırdım. Geçen hafta aldım. Bir arkadaşımda Iphone 4S ile 850 TL'ye aldığım Atrix'i az daha kapıştıracaktık, bazı yönlerden ve en önemlisi de fiyat/performans açısından Atrix, iphone 4S'e fark atıyor. Arkadaşım iphone 4S'e verdiği paraya acıdı bu telefonu görünce.

1 GB Ram
Nvidia tegra ekran
960x540 çözünürlük
850-900 arası fiyatı.
Motorolayı google'ın aldığını da belirteyim, yani android 4 desteği de kesin olarak duyuruldu.
Çoğu telefonda olmayan bir artısı da parmak izi okuyucusu ile telefon kilidini açma.

Kesinlikle öneriyorum. 4 yıllık Nokia 2630'dan sonra ilk android telefonum ama beklediğimin 2 katı kalitede. Ben Hepsiburada'dan aldım.
Hocam motorola ülkemizde çok tutulmuyor sonuçta bir sorun olduğunda çözüm bulunabiliyor mu?

c6-01 kullanıyorum memnunum gündüz video çekimine inanamazsın çok güzel evdeki kamerayı fotograf makinesi kaldırdım ne küçük ne büyük ekran kalitesi yüksek navigasyonu denedim geçenlerde daha önce kullanmamıştım bu kadar başarılı olacağını düşünmememiştim diğerlerinin fiyatı yüksekse bu alınabliniri zaten navigasyon alamaya kalksan 300 tl vermem lazım
sorunuz varsa yanıtlarım (arkadaşım sinirden duvara fırlatmış bişey olmamış)
hizlia da şuan 585 tl

hakanharuny' Alıntı:
eya' Alıntı:

1 GB Ram
Nvidia tegra ekran
960x540 çözünürlük
850-900 arası fiyatı.

Hocam motorola ülkemizde çok tutulmuyor sonuçta bir sorun olduğunda çözüm bulunabiliyor mu?

İthalatını netcell yapıyor hocam. Servisi teleservice veriyor. Teleservisin sanırım İstanbul şubesi ile ilgili şikayetler var ancak, sorun genellikle parça beklemeyle ilgili.

Türkiye'de pek tutulmuyor derken, Türkiye'de satışta olan tek modeli sanırım bu model, yanlış bilmiyorsam. Donanım haberi de incelerseniz bu modeli alan yüzlerce kişiden sadece 2-3 kişinin ciddi sorun yaşadığı onlarında çoğunun yazılım güncelleme ile sorunlarının giderildiği sadece 1 kişinin servise telefonu gönderdiğini gördüm. Cihazı uzun süredir kullanan bir çok kişi var, genel bir sıkıntısı olan cihaz değil, alırken buna özellikle dikkat ettim.

Bir kaç kişi de ürünü aldığı yerden değişimini yaptırmış.

motorola yı sevdim aslında dediğin gibi ıphone 4s gibi özellikleri ama ne bileyim hep aklımızda belli başlı markalar var yaa ısınamadım başka kullanan var mı acaba

Nokia C7 kullanıcısı olarak telefondan gerçekten de memnunum. İşlemci hızı, dokunmatik ekran tepki hızı, sağlam kasa vs. gerçekten de çok çok iyi bir cihaz. Yeni Symbian sürümü Belle sayesinde telefondaki kilitlenme sorunu önemli ölçüde azaltılmış benim gördüğüm. Kıssadan hisse velhasıl, Nokia C7 derim, başka birşey demem.

eya' Alıntı:

1 GB Ram
Nvidia tegra ekran
960x540 çözünürlük
850-900 arası fiyatı.

Herşey çok güzelde sar değeri 0.84 yüksek. Açıkcasın yaza doğru htc'den Samsung'dan Sony'den dolu model çıkacak ben ozaman yeni modellerle birlikte eskilerin fiyatları biraz düşer. Ordan sar değeri düşük güzel bir model alacağım.

metemli' Alıntı:
motorola yı sevdim aslında dediğin gibi ıphone 4s gibi özellikleri ama ne bileyim hep aklımızda belli başlı markalar var yaa ısınamadım başka kullanan var mı acaba

Donanımhaber linkinde kullanıcı yorumları fazlası ile var.

Sar değeri 0.84 doğru, fakat iPhone 4'ün daha yüksek. 0.9'larda bir değer. Diğer modellerin SAR değerini bilmiyorum.

Şu incelemeyi de okuyabilirsiniz:
http://www.techradar.com/reviews/phones ... ?artc_pg=1

Android varken Symbian gibi kısıltı bir işletim sistemini tercih etmemek ve bu özelliklerde symbianların fiyatlarını da göz önünde bulundurarak kesinlikle Atrix diyorum.

Almayı düşünen varsa, acaba diye düşünüp durmasın, ben gibi 1-2 ay araştırma yapmaya da gerek yok. Alın, kullanın.

honor' Alıntı:
Hocam mkv video çalıştırmayı denediniz mi?

Geç cevap için kusura bakmayın. Henüz denemedim. Ancak Donanımhaberden bir yorum aktarayım.
"Kendi playerı beş para etmez. Bs player iler 1920x1080 çözünürlüğünde mkv oynatıyorum ben lcd tv'ye bağlayıp.Mkv'lerde benim Asus netbook bile zorlanıyor cihazın gücü hakkında hiç şüphem yok. "

mkv'de bitrate önemli hocam. Sonuçta telefon 540x960 çözünürlüğe düşürüyor 1920x1080'i oynatırken. Yani bu gerçekten ciddi işlemci ister. Bunun yerine 720p film izlemek daha mantıklı.

1 haftalık kullanımdan sonra gerçekten herkese öneririm, çok güzel cihaz.

Ben HtC wildifre satın aldım aldığıma bin pişman oldum. Dokunmatik hassasiyeti berbat. Geri iade ettim. Şimdi Sony Ericson Xperia Neo V aldım mükemmel çok güzel. Allaha şükürler olsun.

şu anda telefonlar samsung galaxy s 2 ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor. karar sizin...

Geri