samsung, htc yada nokia

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metemli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
nokia'yı android olmadığı için kafadan eleyebilirsin.
htc ve samsung'un bir çok farklı modelini kullanmış biri olarak Htc'nin çok daha kaliteli, sağlam ve estetik olduğunu ayrıca android'in üzerinde bir de Htc Sense yazılımı olduğunu ve cihaza ayrıcalık kattığını söyleyebilirim.

bütçene göre sırasıyla;
wildfire s
salsa
desire s
.
.
.
bakabilirsin.

Donanım haberde galaxy s2, wildfire s, xperia neo v, iphone 4 kullanıcılarından Atrix'e geçenler var epey. Tabiki bir sürü gerekçeleri var. Özellikle de fiyat/performans açısından Atrix'in diğerlerine oranla fiyatının yarı yarıya olması telefonu rakipsiz kılıyor. Giderek trendi yükselen bir cihaz, bir keşfeden bir daha vaz geçemiyor :)

Kamera orta düzeyde fakat yeterli, zaten diğer telefonlarla yarışamadığı tek nokta şu an kamera.

Performansına ise herkes inanamıyor :mrgreen:

Dokunmatik hassasiyeti iphone ve galaxy s2'den aşağı kalır değil. Benim tam istediğim seviyelerde. iPhone'dan Atrix'e dönen kullanıcılar olumsuz yorum yapmıyor bu konuda.

metemli' Alıntı:
bende de atrix ağır basmaya başladı sanırım tercihim atrix den yana olacak

HB'de halen 870 TL. Bir an önce alın, çünkü kurcalamak için çok vakite ihtiyacınız olacak :D

Dün 32" LCD-TV'ye telefonun kendi kutusundan çıkan hdmi kablosu ile bağladım, resimlere, videolara ve müzikleri dinlemek güzel. Webtop bulabilirsem uygun fiyata belki alırım. O aparat ile hdmi üzerinden telefonun görüntüsünü aktarıp, full hd sörf yapılabiliyor. Tabi root v.b. işlemler ile hdmi üzerinden bunu direk yapanlar da DH'da var. Ancak ben cihazın garantisi dolmadan o işlere girmeye niyetim yok. Android'e yeniyim, zaten tam anlamıyla öğrenene kadar 2 sene geçer bu vakit yokluğunda.

Şarj konusunda, tüm gün 3G, wifi, yoğun telefon konuşması, sürekli çalışan bir kaç uygulama, not uygulamaları v.s. derken 24 saat anca dayanıyor şu aralar telefon elimden hiç düşmedi bir haftadır. Bugün tüm titreşimleri kapattım biraz daha fazla gitti. 2 günü gören var ama heralde hiç kullanmıyor telefonu.

Hocam alın da beraber kurcalayalım şu cihazı :D Bana cihazı ilk öneren Ahmetfx hocamdı, kendisine bir türlü aldıramadım :) O da alırsa şaşırmam sonunda.

seğerli arkadaşlarım öncelikler android düşünelim yüzlerce bedava uygulaması var.
http://www.androidtelefonlari.com/ bu siteden bazı adroid telefonları bulabilirsin.
ben şu anda samsung galaxy s2 kullanıyorum ve okulda ki bilgisayarlardan daha hızlı bağlanıyorum internete.
donanım olarak saymaya gerek yok en ömenlilerini yazayım bana göre
4.3" süper amoled ekran
8 mp kamera full hd video çekiyor
normal kullanım ile yani günde yarım saat konuşma bir saat net bir saat müzik iki güne yaklaşıyor şarj
8.7 mm kalınlık
1.2 ghz çift çekirdek işlemci
ve 1 gb ram
üstteki linkte fiyatı 1300 tl
bben bu adresten alışveriş yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım.
orada bir de lg var 3 boyutlku o biraz daha ucuz onuda düşüneblirsin
yarni androidde seçenek çok
ama samsung galaxy s2 yi
s3 çıkana kadar tek geçerim...

infoeraser' Alıntı:
seğerli arkadaşlarım öncelikler android düşünelim yüzlerce bedava uygulaması var.
http://www.androidtelefonlari.com/ bu siteden bazı adroid telefonları bulabilirsin.
ben şu anda samsung galaxy s2 kullanıyorum ve okulda ki bilgisayarlardan daha hızlı bağlanıyorum internete.
donanım olarak saymaya gerek yok en ömenlilerini yazayım bana göre
4.3" süper amoled ekran
8 mp kamera full hd video çekiyor
normal kullanım ile yani günde yarım saat konuşma bir saat net bir saat müzik iki güne yaklaşıyor şarj
8.7 mm kalınlık
1.2 ghz çift çekirdek işlemci
ve 1 gb ram
üstteki linkte fiyatı 1300 tl
bben bu adresten alışveriş yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım.
orada bir de lg var 3 boyutlku o biraz daha ucuz onuda düşüneblirsin
yarni androidde seçenek çok
ama samsung galaxy s2 yi
s3 çıkana kadar tek geçerim...

Donanım haberden aynen aktarıyorum.
Galaxy s2 her türlü atrixden iyi. Lg'yi bilmiyorum. Galaxy s2'nin dezavantajları;
1.Fiyatı çok yüksek 1500 lira edecek bir cihaz değil.850 liraya atrix bedava diyeceğim ve abartmıyorum.
2.Pil süresi atrixin çok daha üstün s2 ile 1 gün zorken atrix ile 2 gün idare edebiliyorum.(Günlük 2 saat telefon, 1 saat skype, 30 dakika oyun, sürekli açık 3g oto ekran ışığı)
3.4.3" ekrandan dolayı cep telefonu boyutlarını aşması

Arada 550*600 tl fark yaratacak çok fazla bir şey yok. Sar değeri birazcık yüksek olsada. Motorola güzel...S2 nin sar değeri 0.28 mi ne öle bişiydi.

Samsun i8150 W ve Motorola Atrix fiyat/performans açısından en iyi seçenekler.. Gerisini düşünmeyin derim hocam.. Gerçi konu açılalı çok olmuş ama:))

Nokia C6-01 kullanıcısı olarka kesinlikle tavsiye ediyorum. Sıkı bir Nokiacıyımdır :) belle güncellemesni yap telefonu aldıktan sonra canavar canavar. ses kalitesi,resim kalites, şıklık,dokunmatik harika.

Geri