satranç sertifikası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan patoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

patoo

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar ben sözleşmeli bilgisayar öğretmeniyim. İki sorum olacak.
1-Sözleşmeli öğretmenler egzersiz yapabiliyorlar mı?
2-Satranç egzersizi vermek istiyorum ama satranç sertifikam yok. Bunu nereden alabilirim. Tarih veya yer biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz.

istanbul esenlerdeyim.

hocam sözleşmeli öğretmenler benim okulumda egzersiz açıyorlar kursta açtılar. herhangi bir engel yok diye biliyorum. sertifikanız yoksa bu egzersizi açamazsınız. sertifikayı santranç fedarasyonu bünyesinde açılan kurslardan alıyorsunuz. mutlaka istanbul da açılacak kurs vardır.

satranç federasyonunun sitesinde herhangi birşey bulamadım. Bu sertifikaları veya benzer sertifika duyurularını takip edebileceğim bir adres var mı?

adresi bilmiyorum ama işte 40 yada 50 kişiyi bulunca sen başvuruyorsun fedarasyona onlar eğitici gönderiyorlar. kendinizde açabilirsiniz bizim burda bir hocamız sağolsun ayarlamıştı.

sözleşmeli öğretmenler halk eğitim bünyesinde kurs açamıyolar. okulumuzda halk eğitim tarafından düzenlenen kurslarda görev alan 2 sözleşmeli öğretmen ek derslerini alamadılar. sonradan ders vermeyi bırakmak zorunda kaldılar. ama eksersiz açabilirler mi bilmiyorum.

nefbote' Alıntı:
sözleşmeli öğretmenler halk eğitim bünyesinde kurs açamıyolar. okulumuzda halk eğitim tarafından düzenlenen kurslarda görev alan 2 sözleşmeli öğretmen ek derslerini alamadılar. sonradan ders vermeyi bırakmak zorunda kaldılar. ama eksersiz açabilirler mi bilmiyorum.
valla hocam 2 öğretmenim açıyor egzersiz sözleşmeli olmalarına rağmen sıkıntıları yok burda.

hocam il satranç federasyonunun sitesini takip edin. kurs açıldığında muhakkak duyuru olur.
sizin takip etmeniz gereken kurs: 1. kademe satranç antrenörlüğü
istanbul da olduğunuz için istanbul.tsf.org.tr sitesini takip edin...

Ara ara satranç hakemliği kursları açılıyor. İlla kendi ilinizde olmasına gerek yok, tatildeyken falan da gidebilirsiniz. Bilgileri satranç federasyonundan takip edebilirsiniz.

BBNET
Geri