shemonster' Alıntı:hocam gerekli malzemeleri alıp kitabınızdaki uygulamaları yaptım çok açıklayıcı ve anlaşılır bir kitap olmuş emeginize saglık. en son android uygulaması vardı telefonum ios oldugu için o örnegi yapamadım. bu sene öğrencilerime de öğretmeyi düşünüyorum. mesela muzdan piano örneginizi ögrenciler severek ilgiyle yapacaklarını düşünüyorum. başka uygulama örnekleri de paylaşırsanır sevinirim. teşekkür ederim. emeğinize sağlık. :alkis: :+1:
madlion' Alıntı:emeğinize sağlık hocam, ayrıca aynı üniversitenin de öğrencisiymişiz bu yıl 3 oldunuz sanırım sizin adı anımsamıyorum derslerden
teknogenclik' Alıntı:madlion' Alıntı:emeğinize sağlık hocam, ayrıca aynı üniversitenin de öğrencisiymişiz bu yıl 3 oldunuz sanırım sizin adı anımsamıyorum derslerden
2. yıl olacak bu sene.
madlion' Alıntı:teknogenclik' Alıntı:madlion' Alıntı:emeğinize sağlık hocam, ayrıca aynı üniversitenin de öğrencisiymişiz bu yıl 3 oldunuz sanırım sizin adı anımsamıyorum derslerden
2. yıl olacak bu sene.
aynı sınıftayız o zaman
Niyazi SARAL' Alıntı:Tebrikler Hocam, gerçekten İngiltere hükumeti ve BBC projesini geçmişsiniz. Facebook veya benzeri bir sitede tanıtımınız varsa duyuralım.
Umarım bizim hükumet de çocukların algoritma, program ve benzeri bilişim araçlarını öğrenmek için gerekenin bu olduğunu tablet dağıtmakla yazılımcı yetiştirilemeyeceğini çabuk kavrar.
ysartemur' Alıntı:sayın hocam videoların bir kısmını inceledim çok faydalı bir paylaşım olmuş. bu yıl bt den kurs açmayı planlıyordum. scratch ile hafta içi kodlamayı gösterip haftasonu Arduino ile çok güzel çalışmalar yapılabilinir. tek tereddütüm 6. sınıf öğrenciler kavrayabilir mi