Kapıda liste asılı. Oradan sokak numarasına göre seçmen sıra no bulabilirler
Kapıda liste asılı. Oradan sokak numarasına göre seçmen sıra no bulabilirler
biz her türlü yardımcı olmaya çalıştık hizmetlilerle bütün sınıf kapılarında listelere baktırdık adamın adını bulamadılar tek dayanağı 2018 de bu okulda oy kullanmıştımMaalesef bizde de aynı şekilde seçmen kağıdı veya sandık bilgisi olmayanlar vardı. cadde ve sokak ismiyle baktık biz hocam. öyle olunca bulmak daha kolay oldu.
Anladım hocam. Bizdeki listeler sokak adlarına göre gruplu idiBaşka yerlerde nasıl bilmiyorum ama bizim binada dört daire dolu, hepsinin sandık numarası farklı yazıyordu seçmen kağıdında
Sadece sokak adından bulmak mümkün olamayabilir yani
Hocam teşekkürler. Bu belge bize verilmedi. Ama sayenizde okudum. Çok iyi oldu.İkinci turda dikkat edilmesi gerekenler:
Muhtemelen bir ilçe seçim kurulu tarafından hazırlanmışHocam teşekkürler. Bu belge bize verilmedi. Ama sayenizde okudum. Çok iyi oldu.
memur üye 790 civarı idi, bir öncekinin aynısı. başkan 810 civarı olması lazım. parti temsilcileri 390 civarı.ikinci turda uye ücreti ne kadar?
ikinci turda uye ücreti ne kadar?
Başkan seçimden önceki gün sandık kurulumuna gidiyor. Ayrıca seçim akşamı evrakları teslime gidiyor ve dönüşü de kendi imkanlarıyla yapıyor. Memur tek gün gelip sayımdan sonra gidiyor. Başkanın Memurla aynı parayı alması adaletsiz olmuş.
Aynı para derken, başkan 2 gündelik, memur tek gündelik almayacak mı?Başkan seçimden önceki gün sandık kurulumuna gidiyor. Ayrıca seçim akşamı evrakları teslime gidiyor ve dönüşü de kendi imkanlarıyla yapıyor. Memur tek gün gelip sayımdan sonra gidiyor. Başkanın Memurla aynı parayı alması adaletsiz olmuş.
Aynı para derken, başkan 2 gündelik, memur tek gündelik almayacak mı?
Bizde iban no yoktu hocam, sadece gelen imza gelmeyene işaret seçeneği vardı.Sandık Kurulunun imzaladığı, IBAN numaralarının bulunduğu evrakta; Başkan da, Memur da 2 yevmiye görünüyordu.
aynı parayı almaz. ilk turda başkan 3 memur üye 2 yevmiye. 2.turda başkan 2 memur üye 1 yevmiyeBaşkan seçimden önceki gün sandık kurulumuna gidiyor. Ayrıca seçim akşamı evrakları teslime gidiyor ve dönüşü de kendi imkanlarıyla yapıyor. Memur tek gün gelip sayımdan sonra gidiyor. Başkanın Memurla aynı parayı alması adaletsiz olmuş.
Biz üç dört sınıfı hallettik. Ayrıca ilk seçimde memurdan 5 saat fazla ikinci turda 3-4 saat fazlaBizim Sandık Başkanını, Okul Müdürü aramış: "Hocam sizin gelmenize gerek yok, sınıfları biz ayarladık" diye. Teslimin de fazla uzadığını zannetmiyorum.
ikisi de ikişer gözüküyorduAynı para derken, başkan 2 gündelik, memur tek gündelik almayacak mı?
bu ücret olayının bir standardı yok mu? normalde başkan memur üyeden 1 yevmiye fazla alır. görevi verirken, işi isterken her şeyde 'yapacaksın'cılar, iş hakkını teslim etmeye gelince pufff..
Bir de parantez içinde "en çok" diye belirtmişler. Bu rakamlar bile emeğin karşılığı kesinlikle değil Bari 1 er yevmiye versinler.
Bizimkiler 27 Haziranda halkbank şubelerinden yüzyüze çekildi. 2090 TL ama şu anda bir şey kalmadı.Sandık görev ücreti yatmaya başlamış. Atm den*(HalkBank) çekilebiliyormuş. Alıp tadına bakan var mı acep ne kadar yatmış?