ıbana yatmıyor mu hocam?bana cuma günü mesaj geldi halkbankasından çekebilirsiniz diye
Hangi il hocamarkadaşlar yatmayan il var mı? bizim ilden hala haber yok.
Merkezi ödeme de hangi kısım tıklanacakZiraat hesabım vardı. Merkezi ödeme kısmından hesabıma aktardım parayı. Bankaya gitmeme gerek kalmadı.
Teşekkürler hocam.Ziraat hesabım vardı. Merkezi ödeme kısmından hesabıma aktardım parayı. Bankaya gitmeme gerek kalmadı.
en altta diğer ödemeler içerisinde hocamMerkezi ödeme de hangi kısım tıklanacak
Hocam maaş hesabınız ziraat mi acaba? Biz de daha önce ziraatten alıyorduk maaşı ve hesabım aktif olmasına rağmen söylediğiniz ödeme kısmında yok.en altta diğer ödemeler içerisinde hocam
yok hocam iş bankası maaş bankamHocam maaş hesabınız ziraat mi acaba? Biz de daha önce ziraatten alıyorduk maaşı ve hesabım aktif olmasına rağmen söylediğiniz ödeme kısmında yok. Ekli dosyayı görüntüle 76120
Hocam ziraatte görünmüyor ama arkadaşlar halkbankasına gidip elden almışlar bugün.yok hocam iş bankası maaş bankam
kamuda tasarruf var hocam kim neyi götürüyor ?biz seçim ücretini almaya çalışalım. Seçtiğimiz inanlar malı götürmeye başladı bile. Nereye kadar gider bu devran.
Hocam ziraatte görünmüyor ama arkadaşlar halkbankasına gidip elden almışlar bugün.
Bunu düşünmemiştim hocam. Ben anlaşma değil de herhangi kamu bankasına yatıyor zannettim ?Sizin ilçe hangi banka ile anlaştıysa ondan alınabilir sadece
Yani Halkbank ile anlaştılarsa, Ziraat’te görünmez