Seçmeli Dersler 20 Şubata kadar sisteme girilecekmiş

Kodla Büyü
arkadaşlar bu seneki 6 ların seneye 7 olacakların listesinde biişim varmı? elinde liste olan varsa atabilirmi?

Derslerimiz 5 ve 6.da zorunlu, 7 ve 8lerde seçmeli olarak yer almaktadır. Şuanda çocuklara verdim. Hepsini de seçtik :) :alkis:

7.sınıflarda ve 8.Sınıflarda 2 saat seçmeli ( BTY olarak ) yer almaktayız. Sayın Meslektaşlarım, lütfen öğrencilere seçtirelim...
Tablolar ekte :+1:

Ekli dosyalar

dilekçe örneği güzel ama dersler 8.sınıfta 1 saat değil ki !!

hasan' Alıntı:

Tamam hocam 4+4 sistemi ile 2 saat seçmeli oluyor dersimiz. Şuanda biz okul olarak seneye 8.sınıflarda 2 saat bilişim seçtik. Yani 5-6-7-8 toplamda 8 saat oldu.

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
hasan' Alıntı:

Tamam hocam 4+4 sistemi ile 2 saat seçmeli oluyor dersimiz. Şuanda biz okul olarak seneye 8.sınıflarda 2 saat bilişim seçtik. Yani 5-6-7-8 toplamda 8 saat oldu.

Hocam elinize sağlık, siz imam hatip ortaokullar için geçen sene güzel bir şekilde hazırlamışsınız. İmam hatip ortaokulu çizelgesini bilmediğim için..

Tam aradığım formatta yapmışsınız. Bende bu seneye ve normal ortaokullara göre ayarladım. Bir incelerseniz hata olmasın...

Ekli dosyalar

hasan' Alıntı:
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
hasan' Alıntı:

Hocam elinize sağlık, siz imam hatip ortaokullar için geçen sene güzel bir şekilde hazırlamışsınız. İmam hatip ortaokulu çizelgesini bilmediğim için..

Tam aradığım formatta yapmışsınız. Bende bu seneye ve normal ortaokullara göre ayarladım. Bir incelerseniz hata olmasın...

hocam şimdi farkettim imam hatip okulları için olduğunu. Diğer klasörü atacakken yanlışlıkla atmışım :) Ortaokul içinde tabloları ekledim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar idare zorunlu ders dışında bilişim seçtirmeyebilir. Öğrencilerinizi uyarın.

BBNET
Geri