Daha önce bahsettiğim ve eskisini yüklediğim seçimdeki işlemlerin adım adım gösterildiği kılavuzun yeni hali seçim eğitiminde verilmiş. 4 sayfa olarak ektedir:
Hocam teşekkürler. Sana görev çıktı mı bu arada. Çok yardımcı oluyorsun bizlereDaha önce bahsettiğim ve eskisini yüklediğim seçimdeki işlemlerin adım adım gösterildiği kılavuzun yeni hali seçim eğitiminde verilmiş. 4 sayfa olarak ektedir:
Hocam teşekkürler. Sana görev çıktı mı bu arada. Çok yardımcı oluyorsun bizlere
Acaba her ildeki toplantılarda bunlardan dağıtırlar mı çok iyiymiş buDaha önce bahsettiğim ve eskisini yüklediğim seçimdeki işlemlerin adım adım gösterildiği kılavuzun yeni hali seçim eğitiminde verilmiş. 4 sayfa olarak ektedir:
Acaba her ildeki toplantılarda bunlardan dağıtırlar mı çok iyiymiş bu
bu verilmedi hocam. siz nereden buldunuz? bize 135 nolu genelge kitapçığını dağıttılarVermeleri lazım
Bildiğim kadarıyla YSK hazırlıyor bunu. 2021 ara yerel seçimler için olanı sitesinde vardı
Seçim kurulları da çoğaltıp başkanlara veriyor
Biz dün eğitime gittik verilmedi.Vermeleri lazım
Bildiğim kadarıyla YSK hazırlıyor bunu. 2021 ara yerel seçimler için olanı sitesinde vardı
Seçim kurulları da çoğaltıp başkanlara veriyor
bu verilmedi hocam. siz nereden buldunuz? bize 135 nolu genelge kitapçığını dağıttılar
Biz dün eğitime gittik verilmedi.
Öyle düşünüyorum hocam teşekkür ederim paylaşımınız için. Hepimize kolaylıklar diliyorumBizim ilçe seçim kurulu son seçimlerin hepsinde verdi
Yenisinin resimlerini üstte paylaştım
Çıktı alıp kullanabilirsiniz