bence de çok güzel bende izliyorum
folikAsit' Alıntı:İlk kez izlediğim bir bölümünde 80 leri anlatmasını beklediğim dizi de 90 larda kullanılmaya başlanılan Ufo ısıtıcılarla ısındıklarını gördüm. Diziden soğudum...
uhaha:folikAsit' Alıntı:İlk kez izlediğim bir bölümünde 80 leri anlatmasını beklediğim dizi de 90 larda kullanılmaya başlanılan Ufo ısıtıcılarla ısındıklarını gördüm. Diziden soğudum...
İlk bölümlerden izlemeye başlarsınız anlayacağınızı düşünüyorum bendede arada sırada oluyor mecnunumsu konuşmalarogretmen_pc' Alıntı:biz de çok beğenerek izledik bugün de var .. leyla ile mecnunu bi türlü anlıyamadım ben
+1goldenboy' Alıntı:leyla ile mecnun süper dizi ya ilk 20bölümünü serettim çok hoşuma gitti seksenler dizisi güzel ama ben daha güzel olabilirdi oyuncu kadrosu sanki zayıf biraz leyla ile mecnundan takviyemi yapsak
gakgos1903' Alıntı:İlk bölümlerden izlemeye başlarsınız anlayacağınızı düşünüyorum bendede arada sırada oluyor mecnunumsu konuşmalarogretmen_pc' Alıntı:biz de çok beğenerek izledik bugün de var .. leyla ile mecnunu bi türlü anlıyamadım ben
onurbulut' Alıntı:özellikle şu lay lala lay lala diye gideni arıyorum...
onurbulut' Alıntı:yok hocam bu değil ya lay la la lay la die bide ***** ü lazım mümkünse
onurbulut' Alıntı:özellikle şu lay lala lay lala diye gideni arıyorum...
ogretmen_pc' Alıntı:bugün seksenler varr geçen haftaki bölümüü çook güzeldiii...