elimizden gidince kıymetini anlıyoruz kaybettiklerimizin, arkadaşlarımızı, üniversiteyi, yaşanan öğrenci sefilliklerini ve en çokta öğütleriyle bize yol gösteren Halil Bey'i. bu arada hala öğüt vermeye devam ediyor bana maillerle :wink:
yamtar3535' Alıntı:slm bende 2004 BOTE mezunuyum.hemde gizemkarın ev arkadaşı....
yamtar3535' Alıntı:slm bende 2004 BOTE mezunuyum.hemde gizemkarın ev arkadaşı....
zehrun' Alıntı:2006 böte mezunuyum özledim yaaaa B-blok çayını bile :shock:
sirius2006' Alıntı:bakıyorum buralarda arkadaşlar baya organize olmuşlar serkan ali hasan nerdesiniz
İbodan sevgillerle
aycag' Alıntı:napaaan dersem beni hatırlarsınız sanırım.Ayşe ben 2002.Bizim tayfa size ayrıca Merhaba.Hey gidi günler.Okulla ilgili bütün kareler bir bir geçti gözlerimin önünden.Ben halen Kilisteyim.Bir geldim bir daha gidemedim burdan.Korkarım gitmem de biraz zor eşim Kilisli.Memetali de burda.Geçen yıl geldi.Toplantılarda felan görüşüyoruz anca.İlk yılımda Antepte Osmanla karşılaşmıştık.Osmanı görünce burda aklıma geldi.
Gerçekten yaşlanmışız da haberimiz yok.Baksanıza ne çok zaman geçmiş aslında.
Tesadüfen rastladım bu siteye iyi de olmuş diyorum.Selamlar
necipk' Alıntı:ben necip 2002 ilk böte mezunuyum. herkese selamlar arkadaşlar. bi tek ali bahadır'ı hatırlıyorum idrisle mustafa sizin sınıftaydı dimi
hakoteknik' Alıntı:serkan hatırlıyor musun labta halil hoca bize etli ekmek getirmişti. ulan ne yemiştim ozaman.