eyvah eyvah... inşallah sıkıntı yoktur hocam.Bizim okuldada toplantıya katılan arkadaşta bugün pozitif çıktı. Yarın test yaptıracağım.
eyvah eyvah... inşallah sıkıntı yoktur hocam.Bizim okuldada toplantıya katılan arkadaşta bugün pozitif çıktı. Yarın test yaptıracağım.
Aynısını ben de çok kez dedim arkadaşlara.. Keşke okullar Ağustos 15 gibi açılsaydı da en azından 15 Ekim ya da ay sonuna kadar hijyen kuralları çerçevesinde yoğun bir eğitim verilseydi de uzaktan eğitime geçilseydi... Bu gidişle okullar 21 Eylül'de de açılmayacak gibi..3 günde 2 toplantı, bugün ilçe zümre yarın il zümre. Şu 5 gün 5 aylık kaçtığım her şeyle sarmaş dolaş yaşıyorum sanki. Seminer yerine Okullar açılsaydı erkenden, öğrenciler de gelseydi, ne yaşanacaksa yaşansaydı ama seminerler uzaktan olsaydı, çok mu zordu. Atomu parçalayıp parçalayıp birleştirdik.
Dün okula gelen vatandaşın biriyle birbirimize giriyorduk. Adam okul içerisinde maskesini çıkardı. Maskesini okulda çıkarmaması yönünde uyardığımda ters ters okuldan çıktığını söyledi. Bahçeye çıktı ve maskesiz şekilde birlikte geldiği kişiyi bekledi. Oda gelince yine okul içerisinde sigaralarını yakıp arabalarına atlayıp defolup gittiler.
Okullar sırf toplum baskısından açıldı. Ama toplumun anlamadığı okullar toplum sağlığından ziyade ekonomi çökmesin diye kapatılmıştı.