Sendikamızı tanımayanlar lütfen sendikamızın tüzüğünü okusun. Biz sadece ve sadece öğretmen hakları için kurulan bir sendikayızr biz üye için bir biri ile kavga eden değil , üyelerin hak ve hukukunu ,mali ve sosyal haklarını nasıl geliştirebilirizin peşindeyiz
Mesela kimsye
Müdürlük, Makam mevki vaat etmiyoruz.
1. Her ilçede kreş açacağımızı üyelerimizin %100 yararlanacağı
2. Üyelerimiz ücretsiz tatil imkanı sağlamayı
3. Kendilerini geliştirebilecekleri sosyal mekanlar kurmayı
4. Sosyal aktiviteler ve geziler yapmayı
düşünen bir sendikayız
Şimdi bunları nasıl yapacaksınız diyeceksiniz şöyle benim üye sayımda 280 bin olsun bakın nasıl yapılır.
bu ne demektir biliyorusunuz her ay 2 tirilyon 800 milyarın kasaya yatması demektir.
Peki bu üye olsuğunuz o koca sendikalar şimdiye kadar sizin için ne yaptı. Veya benim 5 yıl üye olduğum yetkili sendika bana ne sağladı zor zamanımda arkamda dahi durmadığı için biz sendika kurmaya kara verdik şimdi tüm üyelerimize bütcemize göre yıl sonlarında etkinlik düzenliyoruz gelen parayı onlarla paylaşıyoruz.
Ayrıca
Herhangi bir siyasi,ideolojik gurubun temsilcisi değiliz. Bizi bilmek isteyenler yönetim kurulunu bilmesi gerekir.
7 tane kurul üyemiz var bu kurul üyeleri farklı sendikalrdan ayrılmadır.
sırf bu siyasi düşünce ve idelojilerden dolayı ayrılıp sendika kuranlardanız.
İçimizde
sol görüşül,sağ görüşlü,dindar , milliyetci vb. tüm kesimler var ama hiç birisinin görüşü
sendikanın görüşü üstüne çıkmayacaktır diye tüzüğümüze madde koyduk. Eğer öyle bir durum olursa o üyenin üyeliğine son verilecketir. maddesi bulunmaktadır bu madde hiç bir sendikanın tüzüğünde yer almaz. Herhangi bir konfederasyona bağlı değiliz sadece eğitim sendikasıyız.
Kısacası bizim hakkımızda bilgi almak isteyen tüzüğümüzü okusun. öyle eleştirsin...