A sendikasının ilçe başkanı (sendika adını vermiyorum) okula gelmişti. Adam size bir selam vereyim dedi geldi buyur hoş geldin dedik oturdu. Öncesinde de mesai yapmışlığımız var tanıyorum yani. Oturur oturmaz senin dersin yok mu dedi yok dedim bu ders boşum dedim. Ne derse beğenirsin; senin dersi öğrenciler kafe de öğreniyor öğretmenler ise biliyor buna gerek yok Fatih projeside geldi deyince. Şalterlerim attı, adama patladım...öğrencinin kafede öğreneceği şey... bu olur...
dersimizle ilgili her şeyi bir bir söyledim...ayrıldığında selam verdiğine bin pişman oldu. Konuşmuyorsak bilmediğimizden değil efendiliğimizden susuyoruz dedim ve yolcu ettim. Ne oluyor kardeşim sen bir sendika başkanısın senin ne haddine benim dersimi aşağılamak. Sözde öğretmen haklarını koruması gereken bir kişinin fikrine bak ya...Bundan sonra bunu kimseye söylemeyeceğine eminim. Benimde sabah sabah ashabım bozuldu. :sleep:
Ayrıldığında son sözü; farklı fikirlerin olması güzel dedi.
dersimizle ilgili her şeyi bir bir söyledim...ayrıldığında selam verdiğine bin pişman oldu. Konuşmuyorsak bilmediğimizden değil efendiliğimizden susuyoruz dedim ve yolcu ettim. Ne oluyor kardeşim sen bir sendika başkanısın senin ne haddine benim dersimi aşağılamak. Sözde öğretmen haklarını koruması gereken bir kişinin fikrine bak ya...Bundan sonra bunu kimseye söylemeyeceğine eminim. Benimde sabah sabah ashabım bozuldu. :sleep:
Ayrıldığında son sözü; farklı fikirlerin olması güzel dedi.