Sendika ilçe başkanı ile tartıştık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
mustafatoker' Alıntı:
hasari hocam sizin samimiyetinizdan asla şüphe duymam ama bu sendikanın ismini vermeniz gerekmez mi? sonuçta bütün sendiklar aynı ölçüde olamaz ama isim vermeğinizde diğer sendiklarda suçlu gibi bir görüntüye bürünmektedir.

kişisel bir olay olmuş. sendikanın suçu olmaz bu.

tayinci42' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
hasari hocam sizin samimiyetinizdan asla şüphe duymam ama bu sendikanın ismini vermeniz gerekmez mi? sonuçta bütün sendiklar aynı ölçüde olamaz ama isim vermeğinizde diğer sendiklarda suçlu gibi bir görüntüye bürünmektedir.

kişisel bile olsa her sendika kendi yöneticisinin nasıl davranması gerektiğini bilmelidir. diyelimki o kişi yanlış yaptıysa en azından gidip özür dilemesinide becerebilmelidir ama bu sendikacı eğitim bir li ise şaşırmam çünkü aynı hükümetin ağzıyla konuşmuş

mustafatoker' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

kişisel bile olsa her sendika kendi yöneticisinin nasıl davranması gerektiğini bilmelidir. diyelimki o kişi yanlış yaptıysa en azından gidip özür dilemesinide becerebilmelidir ama bu sendikacı eğitim bir li ise şaşırmam çünkü aynı hükümetin ağzıyla konuşmuş
Burada gereksiz tartışmalara sebep olmaması için sendika adını paylaşmadım. Bu derse yapılanları haklı gösterip birde dersi ve beni küçük görmesi çizgiyi aştı o arkadaş o an gözlerimdeki ateşi fark etti ardından sözlü olarak gereken lafı alınca gitmenin yolunu aradı. Kaçarcasına okuldan ayrıldı haftada 3-4 kez okula gelen adam bundan sonra gelirken durup düşünecektir. Yeni atanmışların önüne formu koyup zorla imzalatmayı biliyorsunuz öğretmen hakkı arama kısmına gelince fos oluyorsunuz. Gel de ashabın bozulmasın düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor.

Ben tahmin ediyorum hangi sendika olduğunu:) Geçende gittiğim başka bir okuldaki müdür yardımcısı branşı bilgisayarmış bana hocam biz size çok üzülüyoruz bende bu yollardan geçtim yazıkkk demezmi Hocam asıl bizi size üzülüyuoruz sabah 7 akşam 7 12 saat okuldasınız ekstra bir maaş aldığınız yok bide her gelen müdüre göre davranmak zorundasınız dedim (Zira okulun zırt pırt müdürü değişiyor bunlarda her gelene padişahım çok yaşa politikası:)) Hadi ordannn çıkışlar sağdannn parçasını söylüyoruö ben bunların yanlarından ayrılırken::))))

Hemde formu önüne koyup zorla imzalatmak demişsiniz Hoccam eminnn oldum kesinnnn düşündüğüm sendikaaaa

Hocam sendika adı vermeniz sendikayı değil o mal adamı bağlar.. Tahmin ediyorum ama soylerseniz sendika adını sevinirim.

Hasari hocam öncelikle gününüzün iğrenç geçmesinden ötürü üzüldüm sizin adınıza. Seviyesiz fikre karşı cevabınız için de teşekkürler.

Gelelim şu hangi sendika meraklılarına. Hasari hocam sorunuzun cevabını vermiş olsa, siz o ilçede iseniz cevap işinize yarayacaktır. Aksi halde ne işinize yarayacak bu cevap. Bu olumsuz düşünceyi sergileyenin kendi kapasitesizliğinden mi dem vurulacak, yoksa "İŞTE BU SENDİKA" lı cümleler mi kurulacak.

Hasari hocam konunun sendikacılık tartışmasına girmemesi için gayet mantıklı davranmış ve yazmamış. Bu örnek davranışı için de tebrik ediyorum kendisini.

myscream' Alıntı:
14 edebiyat öğretmenine verilen komisyonda hocalarımız düşünmüş taşınmışlar bir bilgisayar öğretmeni isteyelim ve ilçede en iyisi kimse onun adını yazalım demişler.En iyisi demelerinin sebebi beni yıkayıp yağlamak nedeni ise.O gün web tasarım dersi varken bunların komisyonuna katılmam gerekiyordu.Gittim oturdum dinledim.Sonuçta arkadaşlar şiirler için Powerpoint sunusu istiyorlarmuş.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü.Powerpoint sunusu için önemli bir dersimin boşuna gittiğini ve her öğretmenin powerpoint sunususu yapmayı bilmesi gerektiğini.Boş boş toplantıda oturduğumu dile getirdim.Okul müdürüne ve şube müdürüne de aynı tepkiyi verdim.Onlarda haklı olduğumu böyle bir olaya bundan sonra dikkat edeceklerini söylediler.Sonuç şu oldu bir sonraki görevi bana değil başkasına vererek olayı çözdüler.

Biz de toplantılarımıza bi müzik öğretmeni isteyelim de başımızda türk sanat müziğinden birşeyler söylesin. Kusura bakmayın da ne len bu derim ben.

Hocam Ben Eğtim-İş Üyesiyim,
Ki bu hadsizliği yapacak üyemiz olduğunu sanmıyorum. Eğer var ise lütfen arkadaşımızın dediği gibi açıklayın. Bizde ona göre tepkimizi ve genel merkezimizi bilgilendirelim. Sessiz kalınarak hiç bir şey çözülmüyor. Hele böyle cahiline ortamı bırakmak hiç olmuyor.

abaki' Alıntı:
Hasari hocam öncelikle gününüzün iğrenç geçmesinden ötürü üzüldüm sizin adınıza. Seviyesiz fikre karşı cevabınız için de teşekkürler.

Gelelim şu hangi sendika meraklılarına. Hasari hocam sorunuzun cevabını vermiş olsa, siz o ilçede iseniz cevap işinize yarayacaktır. Aksi halde ne işinize yarayacak bu cevap. Bu olumsuz düşünceyi sergileyenin kendi kapasitesizliğinden mi dem vurulacak, yoksa "İŞTE BU SENDİKA" lı cümleler mi kurulacak.

Hasari hocam konunun sendikacılık tartışmasına girmemesi için gayet mantıklı davranmış ve yazmamış. Bu örnek davranışı için de tebrik ediyorum kendisini.
:+1: katılıyorum. hasari hocam doğru olanı yapıyor

mr3555' Alıntı:
abaki' Alıntı:

:+1: katılıyorum. hasari hocam doğru olanı yapıyor

:+1: Aynen. Cevap verilmiştir, olay bitmiştir. Bu aşamada yapmamız gereken bu olaydan ders çıkarmak ve laf isteyenden lafımızı esirgememek. Verecen lafı, verecen lafı :mrgreen: Hasari hocamında yazma amacı, bizlere birlik, beraberlik, dayanışma ruhu içerisinde kendimizi ezdirmemeiz gerektiğini vurgulamaktı. Hepimiz Bilişimciyiz ve MEB camiasından kimse bilmese de bu camianın KRALI biziz. :mrgreen: Çekemeyenler anten taksın. Gün gelecek MEB'deki herkes Bilişimin ve Bilişimcinin değerini anlayacak.

AKADEMİA' Alıntı:
:+1: Aynen. Cevap verilmiştir, olay bitmiştir. Bu aşamada yapmamız gereken bu olaydan ders çıkarmak ve laf isteyenden lafımızı esirgememek. Verecen lafı, verecen lafı :mrgreen: Hasari hocamında yazma amacı, bizlere birlik, beraberlik, dayanışma ruhu içerisinde kendimizi ezdirmemeiz gerektiğini vurgulamaktı. Hepimiz Bilişimciyiz ve MEB camiasından kimse bilmese de bu camianın KRALI biziz. :mrgreen: Çekemeyenler anten taksın. Gün gelecek MEB'deki herkes Bilişimin ve Bilişimcinin değerini anlayacak.
Eyvallah hocam, sayende güldük sen çok yaşa. :lol:

AKADEMİA' Alıntı:

Doğru hocam bu camianın Kralı biziz, çekemedikleri için ezme girişimindeler.

soru şu:

10 yılda bişimcilere yapılanlar ortada ve yetkili sendikanın hiç bir girşimi olmamasına rağmen bilişimcilerin hala eğitim bir sen li üye olmasını nasıl açıklayacaksınız.

O günden sonra bu şahsı görmedim halbuki haftada 3-4 defa okula geliyordu.
Bu kimselerin suvundukları bir fikirleri de yoktur talim terbiye yeni çizelgeyi yayınladı ya şimdide gerekliğini savunur bu kadar karaktersizdirler. :sleep:

Ben olsam bence sendikacılığın gereği yok 10 ar lira toplayıp rant yaratıyorsunuz zaten herkes kendini hakkını arayabiliyor hatta anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkı bile verildi derdim.

hasari' Alıntı:
Ayrıldığında son sözü; farklı fikirlerin olması güzel dedi.

P.zevenk adam; sanki felsefî bir konu konuşuyorsunuz da, fikir ayrılıklarının güzelliğinden bahsediyor.
Özür dilerim ama ben böyle adama giydiririm. Hiç affım yok.
Varoluşçuluk mu konuştunuz, Tasavvuf mu? Naturalizm mi? Resim sanatı mı ? Siyaset mi? 2013 yılı bütçesi mi?
Hey Allahım, böyle adamları karşımıza çıkarıp bizi günahkar etme.
Geldi yine tipini....

hasari' Alıntı:
A sendikasının ilçe başkanı (sendika adını vermiyorum) okula gelmişti. Adam size bir selam vereyim dedi geldi buyur hoş geldin dedik oturdu. Öncesinde de mesai yapmışlığımız var tanıyorum yani. Oturur oturmaz senin dersin yok mu dedi yok dedim bu ders boşum dedim. Ne derse beğenirsin; senin dersi öğrenciler kafe de öğreniyor öğretmenler ise biliyor buna gerek yok Fatih projeside geldi deyince. Şalterlerim attı, adama patladım...öğrencinin kafede öğreneceği şey... bu olur...

dersimizle ilgili her şeyi bir bir söyledim...ayrıldığında selam verdiğine bin pişman oldu. Konuşmuyorsak bilmediğimizden değil efendiliğimizden susuyoruz dedim ve yolcu ettim. Ne oluyor kardeşim sen bir sendika başkanısın senin ne haddine benim dersimi aşağılamak. Sözde öğretmen haklarını koruması gereken bir kişinin fikrine bak ya...Bundan sonra bunu kimseye söylemeyeceğine eminim. Benimde sabah sabah ashabım bozuldu. :sleep:

Ayrıldığında son sözü; farklı fikirlerin olması güzel dedi.

Yavşağın önde gideniymiş... Afedersiniz ama tutamadım içimde...

Hocam vücuttaki organlar ve müdürler ile ilgili bir hikaye var.(Bu da müdür sayılır)

O gün bu gündür tüm müdürler g..t tür diye... Bunu da anlatsaydın kendisine içim soğurdu..

Geri