Okul Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği devam edecek mi?
muratur' Alıntı:Btr branşı bilişim olan yapmıcaktır artık hamallık zaten bıkmışız , mecburiyetten yapıoduk ama şu an şahsen yapmıcam benim gibi düşübe bir sürü bilişimci vardır. btr 100 saatlik kursu alanlar yapsın herkes işini yapmış olur....
dfht' Alıntı:muratur' Alıntı:Btr branşı bilişim olan yapmıcaktır artık hamallık zaten bıkmışız , mecburiyetten yapıoduk ama şu an şahsen yapmıcam benim gibi düşübe bir sürü bilişimci vardır. btr 100 saatlik kursu alanlar yapsın herkes işini yapmış olur....
Ne kadar çok bencilsiniz. Sizin keyfiniz yerinde diğerleri ölsün öyle mi? Atama bekleyen binlerce insan var. Ataması yapılmayanlar belki BTR umuduyla atanırım diyor, siz ise BTR' yi DİĞER branşlar yapsın diyorsunuz. YUHH yani. :verymad:
faruk8542' Alıntı:dfht' Alıntı:muratur' Alıntı:Btr branşı bilişim olan yapmıcaktır artık hamallık zaten bıkmışız , mecburiyetten yapıoduk ama şu an şahsen yapmıcam benim gibi düşübe bir sürü bilişimci vardır. btr 100 saatlik kursu alanlar yapsın herkes işini yapmış olur....
Ne kadar çok bencilsiniz. Sizin keyfiniz yerinde diğerleri ölsün öyle mi? Atama bekleyen binlerce insan var. Ataması yapılmayanlar belki BTR umuduyla atanırım diyor, siz ise BTR' yi DİĞER branşlar yapsın diyorsunuz. YUHH yani. :verymad:
koçum sen ne ayaksın. bencillikle ne alakası var. sen atan. ertesi gün bu cümleyi kurarsın. geçen yıl 4+4 te o kadar sınıf öğretmeni norm fazlası oldu kaç tanesi düşündü yeni atanacakları. gene dernek kuran mücadele eden görüşen atanmış B.T. öğretmenleridir. sen kimsinki hesap soruyorsun yuh flan saygılı ol. BTR ye umutlanıyorsan tamirciliğe umutlanıyorsun demek. okumana gerek yoktu be yavrum.. asıl sen bencilsinki para içiin herşeyi yaparım ne iş olsa camları bile silerim demeye getiriryorsun. :verymad:
müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
faruk8542' Alıntı:diğer yazdıklarına cevap bile vermiyorumda.. müdürden korksak öğretmen olmazdık. neyin görevim olup olmadığını ben iyi bilirim. yeni üye olmuş ne idiğü belirsiz bebelere uğraşmakta istemiyorum. hem sen kpss çalışacağına buralarda forumda geziyorsun..Allah kalbine göre versin. ne diyelim.
yesimim2000' Alıntı:BTR kadrolu değildir sadece görevlendirmedir. Yarın birgün kadro gelir yada bakanlık artık görevlendirme yapmıyorum der o ayrı.
Zorunlu ders işte bundan önemlidir. Çünkü bizlerin norm kadrosu dersten gelir hatta sadece zorunlu dersten .
faruk8542' Alıntı:ya işte bu okuyanlara ne dedilerse artık ben görüyorum facede flan yazıyorlar btr kursu açılmış bizim hakkıkımızı yiyorlar flan diye yaygara çıkarıyor bazı iş-kendini bilmeyenler bu arkadaşlarda atanırız diye girdikleri ünv.de son senelerde evden ve okuldan maruz kaldıkları psikolojik baskıyla işte yazıyorlar kendilerince bişeyler. insanoğlu bazen hoşgörmek lazım.
Şimdi ben bunu yapmam şunu yapmam demek teoride olabilir belki ama pratikte pek bi karşılığı yok.. Neticede derse girildiği dönemleride gördük ve okulun bazı bilgisayar işlerini her zaman bilişimciler yapmıştır.. BTR olsakta olmasakta istesekte istemesekte bazı şeyler gelir bizi bulur..designbote' Alıntı:konuya girmek istemezdim ama aşağıdaki cümle
Kod:müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
eğer dersin varsa normun vardır, normun varsa yukarıdaki cümleye istediğin gibi cevap verirsin.
ama dersin yoksa görevlendirmeysen o zaman işler karışır.
bu yüzden öncelik ders(biz öğretmeniz-tamirci vs değil) sonra diğerleri (formatör, btr vs.)
invem' Alıntı:belki de dersler zorunlu olmaya devam eder isteye göre de BTR görevlendirmesi yapılır.
zorunlu dersimiz oldukça hocamın dediği gibi OLMASA DA OLURumutbilisim' Alıntı:ister olsun ister olmasın ama şunu diyim bence devam eder çünkü fatih te bize ihtiyaçları var.Bu saatten sonra Yalın ın şarkısında söylediği gibi OLMASA DA OLUR
hocam iyi demişsin de 28 saat ders var zorunlu olan.ne olacak böyle çok şubeli okullarda.yadigartbaykal' Alıntı:arkadşlar artık BTR olmak daha kolay. Önceden olsa btr oldunuz diye ders verilmiyordu sders sayısı az gösteriliyordu, sonucunda norm fazlası oluyordunuz. ama artık btr olsanızda orda duran kapı gibi zorunlu dersleriniz var. kimse norm kadronuza karışamz!
vah yavrrumm... az önce kelle paça iştim geldim. sen çalış çalış... sen 14 temmuzda sıcakla sınavla cebelleşirken sırf sana inat.. kumsalda yatacağım soğuk armut ve dondurma yiyeceğim.. harçlığın bittiyse annene babana yazık.. gönder Ziraat bankası ibanını öğrenim kredin bitmiştir sana harçlık yollayım. ne çektin be gülistan.dfht' Alıntı:diğer yazdıklarıma bir cevabın yok o yüzden cevap veremezsin tabii. yeni üye olup olmadığım seni ilgilendirmez. buraya eski üye olanların Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği hakkında söze sahip olduğunu nerenden uyduruyorsun.
ne zaman kpss çalışıp ne zaman internete takılacağımdan sanane. ne idüğü lafını yediririm sana :verymad:
faruk8542' Alıntı:vah yavrrumm... az önce kelle paça iştim geldim. sen çalış çalış... sen 14 temmuzda sıcakla sınavla cebelleşirken sırf sana inat.. kumsalda yatacağım soğuk armut ve dondurma yiyeceğim.. harçlığın bittiyse annene babana yazık.. gönder Ziraat bankası ibanını öğrenim kredin bitmiştir sana harçlık yollayım. ne çektin be gülistan.dfht' Alıntı:diğer yazdıklarıma bir cevabın yok o yüzden cevap veremezsin tabii. yeni üye olup olmadığım seni ilgilendirmez. buraya eski üye olanların Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği hakkında söze sahip olduğunu nerenden uyduruyorsun.
ne zaman kpss çalışıp ne zaman internete takılacağımdan sanane. ne idüğü lafını yediririm sana :verymad:
Yav ne kavgacı insanlarsınız. Sakin olun azıcı. BTR olmak isteyen olur istemeyen olmaz. BTR kadrosunun çıkması zaten imkansız. Bu arada öğretmenliğin ayaklar altında falan olduğu yok. Bence sizin bakış açınız yanlış. Gayet de güzel ve nezih meslektir öğretmenlik. Millet öğretmen olmadığı(ya da olamadığı) için kötüleyip duruyor.dfht' Alıntı:faruk8542' Alıntı:dfht' Alıntı:muratur' Alıntı:Btr branşı bilişim olan yapmıcaktır artık hamallık zaten bıkmışız , mecburiyetten yapıoduk ama şu an şahsen yapmıcam benim gibi düşübe bir sürü bilişimci vardır. btr 100 saatlik kursu alanlar yapsın herkes işini yapmış olur....
koçum sen ne ayaksın. bencillikle ne alakası var. sen atan. ertesi gün bu cümleyi kurarsın. geçen yıl 4+4 te o kadar sınıf öğretmeni norm fazlası oldu kaç tanesi düşündü yeni atanacakları. gene dernek kuran mücadele eden görüşen atanmış B.T. öğretmenleridir. sen kimsinki hesap soruyorsun yuh flan saygılı ol. BTR ye umutlanıyorsan tamirciliğe umutlanıyorsun demek. okumana gerek yoktu be yavrum.. asıl sen bencilsinki para içiin herşeyi yaparım ne iş olsa camları bile silerim demeye getiriryorsun. :verymad:
öncelikle adam ol adam gibi konuş. ne ayak olduğumu gösteririm ben sana.
sınıf öğretmeninden bana ne. diğer branşlardan bana ne. dernek kuranlar senin için mücadele etmiyor. tüm bilişim öğretmenleri için mücadele ediyor. asıl sen kimsin ki bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun. haddini bil. bilmezsen bildirirler. :verymad: kimin bencil olduğu apaçık ortada hala utanmadan nasıl konuşuyorsun. btr olmayıp sadece derslere girdiğin zaman bilgisayar arızalarına bakmayacağını mı sanıyorsun. müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
konuşmandan kalite seviyen ortaya çıkıyor. senin gibi kalitesiz insanlar yüzünden öğretmenlik mesleği ayaklar altında. önce bir öğretmen olarak nasıl konuşulacağını öğren sonra yorum yap.
dfht' Alıntı:muratur' Alıntı:Btr branşı bilişim olan yapmıcaktır artık hamallık zaten bıkmışız , mecburiyetten yapıoduk ama şu an şahsen yapmıcam benim gibi düşübe bir sürü bilişimci vardır. btr 100 saatlik kursu alanlar yapsın herkes işini yapmış olur....