Seneye ne olacak?(BTR)

Kodla Büyü
dfht' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
diğer yazdıklarına cevap bile vermiyorumda.. müdürden korksak öğretmen olmazdık. neyin görevim olup olmadığını ben iyi bilirim. yeni üye olmuş ne idiğü belirsiz bebelere uğraşmakta istemiyorum. hem sen kpss çalışacağına buralarda forumda geziyorsun..Allah kalbine göre versin. ne diyelim.

diğer yazdıklarıma bir cevabın yok o yüzden cevap veremezsin tabii. yeni üye olup olmadığım seni ilgilendirmez. buraya eski üye olanların Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği hakkında söze sahip olduğunu nerenden uyduruyorsun.
ne zaman kpss çalışıp ne zaman internete takılacağımdan sanane. ne idüğü lafını yediririm sana :verymad:
Btr kadrolu değil görevlendirmedir.O yüzden atamanıza bir faydası olmaz.

BTR görevi aynen duruyor, Zorunlu dersi savunanlardan biriyim ama BTR yi de kimselere bırakmayı düşünmüyorum.. Yıllardır zümre olarak bu görevden kaçtık da ne oldu... Yerimizi başkaları doldurdu... Ben şahsen yerimi doldurmayı düşünüyorum.. BTR de olurum , derse de girerim..

oyungezer hocam
faruk8542 gibi kalitesiz insanlar sataşacak yer arıyor. bunun gibi insanları kaale bile almamak gerekir fakat hala seviyesiz seviyesiz konuşup duruyor. ben bıktım onu bozmaktan o hala bıkmadı konuşmaktan :)

schumix' Alıntı:
BTR görevi aynen duruyor, Zorunlu dersi savunanlardan biriyim ama BTR yi de kimselere bırakmayı düşünmüyorum.. Yıllardır zümre olarak bu görevden kaçtık da ne oldu... Yerimizi başkaları doldurdu... Ben şahsen yerimi doldurmayı düşünüyorum.. BTR de olurum , derse de girerim..

çok doğru söylüyorsun hocam :+1:

Geri