seneye ne yapacaz

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. bu yıl bitti sayılır. bu yıl idarem norm fazlası olmamam için 16 saat ders seçtrdi. ama 1 ay sonar görevlendirme geldi. derslerden çoğu işe yetişemedim. çok koşturmak zorunda kaldım. idare bi sonraki yıl için fikrimi istiyor. bu arada labın kapatılma ihtimali var. müdür ders seçilirse sınıfda işlersiniz diyor. benim kafa karışık. lab kapatılacaksa ben nasıl uygulama yaptıracam ki? acaba ders seçtirmesem görevlendirme gelmeme ihtimali var mı? ya da geç gelirse gibi sorular var. siz olsanız ne yaparduınız

neden kapatılacak bilgisayar sınıfınız hocam,işte bundan dolayı eylem yapalım deniliyor ama hala bir çok arkadaşımız sessiz kalmayı yeğliyor.

akan' Alıntı:
neden kapatılacak bilgisayar sınıfınız hocam,işte bundan dolayı eylem yapalım deniliyor ama hala bir çok arkadaşımız sessiz kalmayı yeğliyor.
sınıf yapılma ihtimali var. aslında laba hiç harcama yapılmıyor hocam fareleri bile zorla aldırtıyorum ben de bu durumdan çok sıkıldım. prizler masalar tamir edilmeli ama yaptırılmıyor.

labsız ders işlemek mümkün değil. kendimden biliyorum :S fareleri kendin al prizleri kendin tamir ettir yine de kapattırma sınıfını bence

hocam labı kesinlikle kapattırma. hem ders için hem de görevlendirme için. btr görevlendirmesi için en az çalışan bir lab olması sartı var sonra sorun yaşarsın. iyi kötü okulda bir lab olsun bence

bil_tek' Alıntı:
hocam labı kesinlikle kapattırma. hem ders için hem de görevlendirme için. btr görevlendirmesi için en az çalışan bir lab olması sartı var sonra sorun yaşarsın. iyi kötü okulda bir lab olsun bence
evet aynı fikirdeyim

ya devlet düşünsün biz ne düşünelim düşün düşün kafayı yiyor insan zaten elimizden bir şey gelmiyor yukarıdan bir şey yapılmadığı sürece sıkıntı bitmiyor maalesef

işiniz duaya kaldıysa....
milli eğitimdeki yozlaşmış bürokratların bir an önce def olmasını dileyin...
bir de bilinçli vatandaşların sayısının artmasını

RA’D 14. El açıp yalvarmaya lâyık olan ancak O’dur. O’nun dışında el açıp dua ettikleri onların isteklerini hiçbir şeyle karşılamazlar. Onlar ancak ağzına gelsin diye suya doğru iki avucunu açan kimse gibidir. Halbuki (suyu ağzına götürmedikçe) su onun ağzına girecek değildir. Kâfirlerin duası kuşkusuz hedefini şaşırmıştır.

dersi seçtirmeniz lazım yine de....okulda ne olduğumuz belli olsun hocam!!!!!!!!!!!sonuçta hepimiz ÖĞRETMENİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hocam okulda etkileşimli tahtalar var.ve tabletlerde geldi. inanın hepsine yetişemiyorum. 16 saat ders var. okul gecesi broşürü dergisitanıtım filmi online sınavı.... derken sürekli koşturuyorum. pc lerin işi bitmiş. hiç birinin usb girişi çalışmıyor mesela. bunları nasıl tamir edebilirim ki? prizin bi tanesinde elektrik kaçağı var. idareye söyledim. gelip baktılar. tehlikeli deyip geçtiler. funların işi bitmiş durumda. labın camı kapanmıyor. koli bandıyla bantlattılar. sandalye ve masalar kırık. tamire gitmeli deyip depoya attırdılar.....bilmiyorum seneye hiç hevesim kalmadı.

o okuldan kaç. :D 15 saat derse girdim ve formatörlük yaptım hayattan bezdim.Bu sene sadece derse giriyorum mesleğime tekrar aşık olmaya başladım :)

peki o okulda norm gösterilmezse bulunduğunuz yerde başka bir okula gitme durumunuz var mı? eğer varsa o okulu bırakın derim.. ama yoksa bence arkadaşların dediği gibi mücadele edin.. fareler, prizler halledilir.. onlar büyük sorun değil öğretmenim.. ama bir okulda bil. lab.ı yoksa hem branşımız hem de geleceğimiz için iyi bir olay değil..

intel4004' Alıntı:
işiniz duaya kaldıysa....
milli eğitimdeki yozlaşmış bürokratların bir an önce def olmasını dileyin...

bir de bilinçli vatandaşların sayısının artmasını

RA’D 14. El açıp yalvarmaya lâyık olan ancak O’dur. O’nun dışında el açıp dua ettikleri onların isteklerini hiçbir şeyle karşılamazlar. Onlar ancak ağzına gelsin diye suya doğru iki avucunu açan kimse gibidir. Halbuki (suyu ağzına götürmedikçe) su onun ağzına girecek değildir. Kâfirlerin duası kuşkusuz hedefini şaşırmıştır.

:+1: :alkis:

hepimizin işi zor hocam sana özel değil... norm fazlası olmak n kötüsü :(

lab olsada sistem gereği ders seçmeli olduğu sürece önümüzdeki yıllarda bir okulda en fazla 8 ders olacak diye biliyorum ben, yanlış mıyım?

Sorunlar farklı farklı olsa da hepimiz aynı yola çıkıyoruz. Kimimiz lab kapanacak NORM FAZLASI kimimiz ders seçilmezse NORM FAZLASI,kimimiz de okulu ilkokula dönüşecek(ben gibi) NORM FAZLASI... İsyan noktasına gelmeme az kaldı. ALLAH daha beterinden korusun...Bu kadar sese de sessiz kalanı da ALLAH'a havale ediyorum. BT Öğretmenlerine hiç birşey yapmıyacağım de de kurtul ey MEB...

ben de merak ediyorum seneye değl de ilerik süreçte ne olacağımızı ünversiteyi kazanmadan önce veya atanmadan önce geleceğmz göremyoruz şimdi atandık gene geleceğmizi göremyoruz bu nsl iştir ya

:mrgreen: öss sınavına tercih yaptığım günr geri dönüp bu meslelği hiç yazmamış olmayı hayal ediyorum

laboratuvar olmayan okulda nasıl görevlendirme bekliyorsunuz sınıfınıza sahip çıkın

Hocam akıllı tahtalar kurulacaksa Lab'ı kapattırın.. Akıllı tahtaların olması BTR görevlendirmesi için yeterli.. BTR olduktan sonra zaten derslede işiniz olmaz.. Hem ders hem BTR insanı kasıyor.. Hiç gerek yok.. Ben LAB'ların kapatılmasını bu yüzden istiyorum..

Başlığı açan arkadaşımın endişesini çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım. Okulum ortaokul oldu. Civar okulların öğrencileri bize gelecek. Sınıf ihtiyacı doğdu. Dolayısıyla Lab.ım tehlikede. Ben de endişeyle bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Lab ı kapatmak müdür insiyatifinde değilmiş.Geçen Aydın da Btr leri topladılar seminer verdiler.Öğretmen arkadaşlarımızdan biri bu konuyu sordu Şube Müdürüne o da sınıf tamamen işlevini yitirirse ve kullanılamaz hale gelirse Lab ı kapatılabilir dedi.Yoksa Müdür gelip lab ı kapatıyorum diyemez dedi.Sonuçda o sınıfa devlet yatırım yapmış ve kurulumu için para harcamış.Bence siz İl yada İlçe Ebitefolarla durumu istişare edin

2013 - 2014 öğretim yılından itibaren 4. ve 5. sınıflarda bilişim teknolojileri dersi zorunlu ders olacak.( Bu bir dilek değil.) sağlam bir kaynaktan aldığım bilgidir. :D
not: şu anda teknoloji ve tasarım dersleri 7. ve 8. sınıflarda ders programında görünüyor, 6. ve 7. sınıflarda devam edecektir.

ordinaryus' Alıntı:
Hocam akıllı tahtalar kurulacaksa Lab'ı kapattırın.. Akıllı tahtaların olması BTR görevlendirmesi için yeterli.. BTR olduktan sonra zaten derslede işiniz olmaz.. Hem ders hem BTR insanı kasıyor.. Hiç gerek yok.. Ben LAB'ların kapatılmasını bu yüzden istiyorum..
28 tane akıllı tahta var hocam. bir de 400 e yakın tablet. labda 15 bilgisayar. idarede 7 pc. öğretmenler odasında 2 tane ve 16 saat ders.....o üzden lab kapanır da ders seçilmezse digger pc lerle daha iyi ilgilnebilirim belki

Herzaman söylediğim birşey var. Sadece işinizi yapın, ne daha fazlası ne daha azı. göreviniz olmayan şeyleri yapmayın. Biraz dik durmak sorunları bir nebze olsun çözeceğini düşünüyorum. Ben öyle davranıyorum müdür LAB ın kapatılacağını teklif dahi edemez..

Geri