Ü
Üye silindi 88531
Misafir
:+1:
talp' Alıntı:Değerli arkadaşlarım gönül birisini sevdiğinde artık ondan vaz geçemez artık o bayan onun en değerlisi olmuştur. Evet seviyorum onu, kıskanıyorum.
Fakat karşısındaki kişi, leylası başkasını seviyorsa... İşte o zaman bu kalp neye atıyor ki? Ben ne yapayım ne edeyim dostlar unutamıyorum. Seviyorum...
8)erakcora' Alıntı:sev seni seveni dağlarda çoban olsa; sevme seni sevmeyeni mısıra sultan olsa" güzelmiş
kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum
only61' Alıntı:kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum
sahiplik duygusundan kaynaklanıyor o
bende de var kıskançlık
aynı duyguları her erkek yaşar...
ama başkasına gitmişse sen de zamanla unutursun kader deyip geçecen..
"Ayşen"' Alıntı:only61' Alıntı:kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum
sahiplik duygusundan kaynaklanıyor o
bende de var kıskançlık
aynı duyguları her erkek yaşar...
ama başkasına gitmişse sen de zamanla unutursun kader deyip geçecen..
napacannn mecburrr