Sevinirken bizim için uğraşanlara...

Kodla Büyü

bahhele

Süper Üye
Süper Üye
biliyosunuz bi çok insan btr için çok çabaladı..başta ali çağatay beyfendi..lütfen özellikle o ve bizim için uğraşan milletvekillerine tek tek maille twitterla ya da facebook aracılığıyla teşekkür edin.Bence bunu hak ediyorlar.Arada kaynamasın vefa önemli!

tek teş sayamadım artık...aklınıza nereler geliyosa herkese teşekkür edilmeli :+1:

Dersin zorunlu olması gerektiğinin ilk ve en ateşli savunucusu Derneğimizdi bunu unutmayalım. Burcu Hanım'a teşekkürler... Ve arkadaşlar lütfen derneğimizi ayakta tutalım ki elimizde gücümüz olsun...

bahhele' Alıntı:
biliyosunuz bi çok insan btr için çok çabaladı..başta ali çağatay beyfendi..lütfen özellikle o ve bizim için uğraşan milletvekillerine tek tek maille twitterla ya da facebook aracılığıyla teşekkür edin.Bence bunu hak ediyorlar.Arada kaynamasın vefa önemli!

:+1:

s_kajmeran' Alıntı:
CHP'li vekil Erdal Aksünger https://twitter.com/EAksunger
MHP'li vekil Prof.Dr. Zühal TOPCU https://twitter.com/profzuhaltopcu
Bloomberg HT Yayin Koordinatoru Ali Cağatay https://twitter.com/AliCaatay
Fatih Portakal sabah programında çok değinmişti. https://twitter.com/fatihportakal

Ve buradan Niyazi Saral hocamıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dernek başkanımız Burcu hanıma binlerce teşekkürler...
Kesinlikle ayrıca zümrelerime. :+1:

Destek veren herkese müteşekkiriz elbette ama Niyazi Saral hocamızın yeri ayrı. İlk destek veren ilk inanan ve elini taşın altına koyan o oldu... Yine ve yeniden teşekkürler..

Kıskananlar çatlasın, bizimde akil abilerimiz ablalarımız hocalarımız var..
Niyazi Saral, BTE Derneği Yönetimi ve Başkan Burcu Hoca, Bilişimde Gelecek Var ekibi, Ali Çağatay, Prof. Zuhal Topçu, Erdal Aksünger, Abbas Güçlü, Hakkı Öcal, Fatih Portakal ve niceleri..

the_korsan' Alıntı:
Destek veren herkese müteşekkiriz elbette ama Niyazi Saral hocamızın yeri ayrı. İlk destek veren ilk inanan ve elini taşın altına koyan o oldu... Yine ve yeniden teşekkürler..

Niyazi Saral, BTE Derneği Yönetimi ve Başkan Burcu Hoca, Ali Çağatay, Prof. Zuhal Topçu, Erdal Aksünger, Abbas Güçlü, Hakkı Öcal, Fatih Portakal ve niceleri..

Hafızam yanılttı... Katılıyorum, Niyazi Hocamız dernek kurulması gerektiği aklını vermişti ve dernek kurulmuş ve devamı gelmişti... Ayrıca adı geçen diğer isimlere de teşekkürler... Sesimizin duyulması adına çok önemliydiler...

Niyazi Saral, BTE Derneği Yönetimi ve Başkan Burcu Hoca, Ali Çağatay, Prof. Zuhal Topçu, Erdal Aksünger, Abbas Güçlü, Hakkı Öcal, Fatih Portakal ve niceleri..

Teşekkürler...

Emeğe geçen herkese teşekkürler. Allah razı olsun.

Niyazi bey, Ali Çağatay bu işe ve derneğe en büyük destek verenler oldu. Dernek de üzerine düşen ağır yükü kaldırmayı başardı.

Herkesin teşekkür etmeyi unuttuğu iki isim daha var. TTKB Başkanı Emin Karip ve yeni bakanımız Nabi AVCI.

Arkadaşlar bize desteği olan herkesin tweeter adresini bi yerde toplayalım da hepsine teşekkür tweeti atalım...
Hadiyin durmak yok tweete devam...
Bizi öldürmeyen şey güçlendirir daha da güçlenmek için Teşekkür etmekten gocunmayalım çünkü bu teşekkürler de bizim lehimize unutmayın...
Hadiyinnn :++:

Derneğe gerçekten teşekkürler... Zorunlu ders hayal başka mecralara kayalım diyenleri bile göbek attırıyorlar...

Ama ben teşekkür listesini uzatmak istiyorum....

Sesimiz Mecliste duyuran bütün millet vekillerine... BDP'lisinden CHP'lisine ve MHP'lisine Hepsine (AKP'li varsa hatırlamıyorum gözden kaçmıştır onada)

Özel olarak Sefa hoca ve sendikasına..., Bazı yerlerde ilçe ve illerde rapor hazılayıp kendilerine yakın millet vekillerine gönderen bütün sendikacı arkadaşlara...

Bu Teşekkür gerçekten özel... Basın arkadaşımıza haberlerimizin Zaman, Doğan medya grubu ve daha bir çok kanalda yayınlanmasını sağlayan kişilere ve yayınlayan bütün gazetelere...

Ve bazen klavye delikanlıları diye eleştirsemde (beni haksız çıkaran) ve sosyal medyayı sallayan bütün bilgisayarbilişim ailesine teşekkürler...

Meslekteki ilk 3 sene hep 24 saat ve üstü derse girdim bir dahada o zevki alamamıştım iş yerine artık mutlu gideceğim sizin sayenizde hakkınızı ödeyemem...

Ben en çok çocuklara sevindim seçmeli 2 saatte bile neler neler yaptık umarım müfredat sağlam olur

refleto' Alıntı:
Derneğe gerçekten teşekkürler... Zorunlu ders hayal başka mecralara kayalım diyenleri bile göbek attırıyorlar...

Ama ben teşekkür listesini uzatmak istiyorum....

Sesimiz Mecliste duyuran bütün millet vekillerine... BDP'lisinden CHP'lisine ve MHP'lisine Hepsine (AKP'li varsa hatırlamıyorum gözden kaçmıştır onada)

Özel olarak Sefa hoca ve sendikasına..., Bazı yerlerde ilçe ve illerde rapor hazılayıp kendilerine yakın millet vekillerine gönderen bütün sendikacı arkadaşlara...

Bu Teşekkür gerçekten özel... Basın arkadaşımıza haberlerimizin Zaman, Doğan medya grubu ve daha bir çok kanalda yayınlanmasını sağlayan kişilere ve yayınlayan bütün gazetelere...

Ve bazen klavye delikanlıları diye eleştirsemde (beni haksız çıkaran) ve sosyal medyayı sallayan bütün bilgisayarbilişim ailesine teşekkürler...

Meslekteki ilk 3 sene hep 24 saat ve üstü derse girdim bir dahada o zevki alamamıştım iş yerine artık mutlu gideceğim sizin sayenizde hakkınızı ödeyemem...
Arkadaşlar bunların yanında bizleri uyuduğumuz uykudan uyandıran, bizlerin kenetlenmemize neden olan :idea: , güçlü bir topluluk olduğumu anımsatan Mustafa DÖNMEZ e teşekkür etmek istiyorum. O nun yazısıyla kandi YAZIMIZ da değişmiş oldu. :)

arkadaşlar memurlar.net'te fatih kandemir de bizzat biliyorum durumumuzla yakından ilgilendiler, özellikle son zamanlarda sık sık haber yaptılar sağolsunlar...

Arkadaşlar herkesi yazmışsınız da Nabi avcıyı unutmuşsunuz. Ben de tüm saydıklarınızla birlikte sayın bakanı da listeye ekliyorum. Sağolsun.

the_korsan' Alıntı:

Niyazi Saral, BTE Derneği Yönetimi ve Başkan Burcu Hoca, Bilişimde Gelecek Var ekibi, Ali Çağatay, Prof. Zuhal Topçu, Erdal Aksünger, Abbas Güçlü, Hakkı Öcal, Fatih Portakal ve niceleri..
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

the_korsan' Alıntı:

Beni de ekle listeye Selim kardeşim. O kadar dua ettim size Kabe'de :)
İşin şakası şu an öğretmen bile değilken, bir bt öğretmeni kadar sevindim. Bundan sonra diğer sınıflara da (Lise dahil) bu dersin konulması için çaba harcanmalı.
Çocuklar Orta okulda programla temellerini öğrenseler, Lisede ise kimi android programla kimi IOS programlama kimi görsel programlama öğrense.
Bizim de Jobslara, Gateslere rakip, Alilerimiz,Ayşelerimiz,Hamzalarımız,Mervelerimiz yetişse.
Hayal değil . Olmaz olmaz demeyin.

Cemal abi Allah razı olsun valla sürekli söyledin kabeden bile sizin duacınızım diye :)
Cebit Çalıştayı ile başladı her şey, BBNet'ten arkadaşlarımızı da Orhan, Engin, Ahmet, Mehmet hocamızı da unutmayalım..

yukarıda isimlerini saydığınız emeği geçen tüm kişilere binlerce teşekkürler. artık dersimiz zorunlu oleyy be

Geri