Sevinirken bizim için uğraşanlara...

Kodla Büyü
evet btr derneğine, uğraşan öğretmenlerimize ve milletvekillerimize teşekkür etmek gerek... :)

derneğimize bakanımıza ve maddi manevi emeği geçen herkese çok teşekkürler :alkis: :alkis: :alkis:

Allah zerre emeği olanlara kat be kat rahmetini yağdırsın... Herkese Sevgi ve Saygılarımla... Hamdolsun diyorum....

Tam ümitler kırılmışken gelen bu haber beni çok sevindirdi. Allah emeği geçenlerden razı olsun...

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Dersin zorunlu olması ile birlikte bir çok şey çok daha iyi olacak buna inanıyorum. Toplu hareket etmenin önemi bir kez daha görülmüş oldu. Derneğimizi daha da güçlendirmeli BT öğretmenleri olarak tek ses olmalıyız.

Bu konuda uğraşan, çaba harcayan herkese çok teşekkürler....
Büyük bir sıkıntıdan kurtulmamıza yardımcı oldunuz...

fiili çalışan, maddi manevi sürece katkı sağlayan, dualarını eksik etmeyen herkese teşekkürler.
Allah'a şükürler olsun ki zümremizin büyük bir sorunu çözülmüş oldu.

the_korsan' Alıntı:
Cemal abi Allah razı olsun valla sürekli söyledin kabeden bile sizin duacınızım diye :)
Cebit Çalıştayı ile başladı her şey, BBNet'ten arkadaşlarımızı da Orhan, Engin, Ahmet, Mehmet hocamızı da unutmayalım..
eywallah Selim, Cemal hocamın duaları ardından bizleri de unutmadın dostum, eywallah.

emeği geçenlerden Allah razı olsun başta dersimizin zorunlu olması için çabalayan burcu hocam olmak üzere

Meclis Bilişim ve İnternet araştırma komisyon raporunun da etkisi çok arkadaşlar. Raporun neredeyse tamamının özeti BT ve Yazılım eğitimi, yazılım sekötörünün teşviki v.s.. Tamamını incelemiştim. O zaman ümitlerim artmıştı. http://www.memurlar.net/haber/378003/

O çalışmada da emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Tüm siyasi idare aynı görüşte birleşmiş.

Geri