Sigarayı Bırakıyorum

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün Doktora Gittim Şu Sıgara Bırakma Haplarından Aldım kafaya koydum inş. bırakıp bmw alacam :)

Bunu kutlayalım o zaman, bunun şerefine bir sigara yakılır. :lol:

serkancuneyt' Alıntı:
Bugün Doktora Gittim Şu Sıgara Bırakma Haplarından Aldım kafaya koydum inş. bırakıp bmw alacam :)

Hapların işe yarayacağını düşünmüyorum ama kafanıza koymanız ve bmw etkili olabilir.:)

Bende bıraktım tammmmmmmmmmmm 1 ay oldu 8)

Hocam kesinlikle tavsiye ederim yeniden doğma gibi birşey...

Not: Hapların yan etkisi oldukça fazla...Prospektüsünü iyice okuyun...

Tütüne son kullanan var mı?
Kullanan varsa ne gibi etkileri oldu ve sigarayı bırakabildiniz mi?

Bırakalı 14-15 yıl oldu en son anneme yakalanmıştım :) :) ortaokuldayken o gün bugündür sigara yok hayatımda çok şükür umarım çocuklarımda içmez...
Herkese sigarasız sağlıklı yaşamlar arkadaşlar....

ben bırakalı 17-18 ay falan oldu.Girişiminizden dolayı kutluyorum sizi inşallah kurtulursunuz.

Göğsümde müthiş bir, tarifsiz ağrı ile uyandım gözlerimi açtığımda yoğun bakımda oksijen maskesiyle uyandım. Kalp krizi dedi doktor çok içmiyordum da ama piyango bana çıktı olabiliyormuş. Tıkalı damar sebep olmuş bu duruma. İçtiğin şeyden oldu dedi doktor, adını bile ağzına almaktan imtina etti, utanmadım da değil. Tam dört yıl oldu bırakalı. Gençliğimizin karşı karşıya kaldığı büyük bir tehlike. Allah yardımcın olsun kardeşim...

serkancuneyt' Alıntı:

hocam ben bırakalı 4-5 ay filan oldu, büyük rahatlık vallaa ;örneğin artık tenefüslerde sigara içecem diye pimpis yerlere -kalorifer dairesine- mahkum değilim :mrgreen:

aralık 2010da da ben bıraktım.

tütüne son işe yaramaz. ilaçlar etkili oluyo kullandığınız zaman zarfında.

en doğrusu denemek ve bırakmak. kırılma noktalarında eline almamak. 1 sene rüyalarıma girdi yeni yeni rüyalarımdan çıkıyo

etkili kurallardan bazıları

1-Bugüne kadar içtim ne kazandım sorusunu kişi kendine sormalı
2-Kesinnlikle içenlerin yanında bulunmayın,gitmeyin, 1 anlık kanar yeniden içerisiniz

Ben de çok zorlandım henüz 2 hafta oldu bıraktım , ilaç falan almadım ama cidden çok zor oluyormuş.Yine de çok mutluyum hiç içmemiş olmayı dilerdim ama 10 yıl içtim.Gerçekten de hiç bir faydası olmadı.Şimdi kokusundan da tiksinmeye başladım.İçen biri yanıma gelince cidden kötü kokuyor:(( Ben de böyleydim deyip, utanıyorum...

ben bırakalı 7 ay oldu hocam sigarayı bırakmak için hap kullandım champix 35 gün boyunca herikisini de kullandım. 2 gün üstüste bırakınca gerisi geldi. İlaçların zararlarını söyleyenlere şunu demek istiyorum. Sigaradan zararlı mı. Sonuçta ilacı en fazla 3 ay kullanıyorsunuz. Sigarayı her zaman.

3 ay oldu bırakalı ilk 1 ay çok iyi gitti ama 45. günden sonra insan baya arıyor şimdilik yine iyi gidiyor ama bakalım

Bende 1 hafta önce aldım ilacı ama henüz başlamadım bile kullanmaya. Biraz kafam rahatlasın ilacı kullanmaya başlayacağım diye düşünüyorum. Son ümidim bu ve bunda da kaybedersem bırakmaya cesaretim kalmayacak, en iyi şartlarda denemeliyim. :(

Allah herkesi bu illetten kurtarsın....

bende bırakanlardanım zyban kullandım. 3. ay bu ay bırakalı darısı başınıza

zyban ın yan etkileride fazla. internetten araştırırsanız normal de psikolojik sorunlu hastalar için yapılırken denekler üzerinde denendiğinde deneklerin kendiliğinden sigarayı bıraktıkları görülmüş ve o alana doğru geliştirilmiş

bu gün bırakalı 7 ay oldu. hiçbir yan ürün vs kullanmadım. ilk zamanlar aramadım. ancak zaman zaman vurgun şeklinde vücut aşırı ihtiyaç duyuyor gerçekten. bir hafta öncesine kadar son 20 gündür her gece rüyama girip o tek sigarayı içiyordum. rüya değil kabus resmen.

ama şu an iyiyim desemde şimdi başlasam bir gecede 7 ayın açığını kapatırım :)

Çocuğumuz olmuyor diye doktora gitmiştik. Netten araştırdığıma göre sigara kısırlığa yol açıyormuş. Bırakmıştım. Sonra çok şükür kendine kendine, tedavisiz çocuğumuz oldu( Daha doğrusu hala annesinin karnında kızımız :) ) bunun verdiği rahatlıkla tekrar başladım :( Umarım yakın zamanda bırakırım...

Geri