Sigarayı Bırakıyorum

Kodla Büyü
ilaç deli kafa yapıyor. ama sıgaradan en ufak bir tat alamıyorsun bırakamazsak kendi salaklığımızdan ben ilacın bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. günde 2 paket içiyordum 3 gün oldu ilaca başlayalı hala 1 paket sıgara bitmedi henz herkeze tavsiye ederim.

Bu zorlu yolda başarılar dilerim hocam, hap,sakız, bant falan işin fizyolojik kısmı için önemli olan psikolojik kısmı. En önemlisi varsa sigara içen yakın çevrenizden uzaklaşınız yoksa insan eninde sonunda yeniliyor. Ömrü billah o ilaçları kullanamazsınız ama sigaranın hatırası sizi bırakmaz. Efkar yapıcı şeylerden uzak durunuz, mutlu anlarınıza dikkat ediniz, yemek sonrası gibi.. bmw 10 yıla kadar kapınızda :+1:

cefecan' Alıntı:
ben bırakalı 17-18 ay falan oldu.Girişiminizden dolayı kutluyorum sizi inşallah kurtulursunuz.

Yani sen bırakdıysan kimse içmez zaten kardeşim! :)

içmiyordun ki yiyordun mübarek!

yeme düzenini değiştirmeden gidersen kilo falan almazsın.Biraz da psikolojik sigarayı bıraktım bişeyler yemeliyim modu.
Eski düzeninize devam edin kilonuz normal kalır.

aliu_71' Alıntı:
etkili kurallardan bazıları

1-Bugüne kadar içtim ne kazandım sorusunu kişi kendine sormalı
2-Kesinnlikle içenlerin yanında bulunmayın,gitmeyin, 1 anlık kanar yeniden içerisiniz
:alkis:

3- Yanınızda pis kokan sigara izmaritleri bulundurun. Aklınıza sigara geldiğinde bu izmaritleri iyice, içme isteğiniz bitinceye kadar koklayın, nefsinizi perişan edin. :)

Bu da benden olsun.

hbasdereli' Alıntı:
serkancuneyt' Alıntı:
Bugün Doktora Gittim Şu Sıgara Bırakma Haplarından Aldım kafaya koydum inş. bırakıp bmw alacam :)

Hapların işe yarayacağını düşünmüyorum ama kafanıza koymanız ve bmw etkili olabilir.:)

Kararınızdan kesinlikle dönmeyin hocam. Kutluyorum sizi. Ben de bıraktım sanırım...
Hocam size katılmıyorum, çünkü ben hapla bıraktım. Yan etkisi ne kadar olursa olsun, Sigara kadar değildir.
Champix... (160 TL) Mutlaka öneririm. Hap olmadan bırakabilen varsa helal olsun...

en güzeli hiç içmemek bir kez bile benim gibi.. :mrgreen: :mrgreen: :++:

bırakanlarada aferin doğru bir şey yaptınız..

Bende bırakmak için sigara zammını bekliyordum. İlaç almayı hiç düşünmedim. İçmiyom lan seni dedim :) 31 aralık içtiğim son gün oldu. "oziie" arkadaşın dediği gibi bırakmak kolay (her sigara arası bırakıyorsun zaten :) ) İnşallah bi daha başlamam...

hasari' Alıntı:
Tütüne son kullanan var mı?
Kullanan varsa ne gibi etkileri oldu ve sigarayı bırakabildiniz mi?

tütüneson karanfiltozu gibi birşey. hiçbi numarası yok.

desteksiz kendim bırakmayı çok denedim, başaramadım. sonra zyban kullandım ancak bana faydası olmadı. Sonra champix ve yoğun azimle bıraktım. önce karar vermek lazım ilaç ancak destek olabiliyor. beni gören 2 arkadaş daha champix kullandı ama bırakamadı. geçen sene kurbandan beri içmiyorum. 1 seneyi geçmiş.

sıgara kullanmadım cok sukur kardesım ıcıyor ılaclara yonlendırecektım ama oda kafa yapıyor yorumunu okuyunca bızımkı bu seferde ona baslar :)

ilaç deli kafa yapıyor. ama sıgaradan en ufak bir tat alamıyorsun bırakamazsak kendi salaklığımızdan ben ilacın bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. günde 2 paket içiyordum 3 gün oldu ilaca başlayalı hala 1 paket sıgara bitmedi henz herkeze tavsiye ederim.

hocam ya sızın sıgara ıcmemenız lazım bırakmak ıcın :) o bırı sıfıra ındırın

Bende bıraktım 1- ocak da ama sözde arada dayanamayıp içtim feci sekilde zorlanıyorum artık ilaç kullanmayı düşünüyorum hangi ilacı kullanmalyım sizce önerisi olan varmı?

öncelikle tebrik ederim hocam kararınızdan dolayı.
olur da sıkıntıya falan düşersiniz Alan Carr'ın kitabını paylaşayım bi okuyun :))

Ekli dosyalar

bende bugün nikotin bandına sardım 5 yıl önce mesaj yazan arkadaşlar sürekli bırakabildi mi acaba

Geri