fahrican' Alıntı:Hocam bazı arkadaşların da belirttiği gibi BTR çalışma esasları içerisinde teneffüslerde BT sınıfını öğrenciye kullandırmakla ilgili bir ibare yok. Diğer öğretmen neye istinaden sizi şikayet ediyor, müdür efendi neye istinaden size bunun hesabını soruyor. Önceden Formatörlük uygulamasında o ibare vardı.
İlk mesajınızda dediğiniz gibi bir cinnet her şeyi çözecek. Nasıl bir toplum haline geldi ise insanlar az buçuk yumuşak yüzlü gördükleri birini sonuna kadar sömürmek istiyor. Sert görünümlü kişilerin yanında sesleri çıkmıyor. Şimdiki okuluma ilk geldiğim yıl 8 lerden bir kaç öğrenci sonuna kadar sabrımı zorlayıp kendilerini sevdirdiler. O günden sonra öğretmenler bana daha mesafeli yaklaşıyor.
narsist' Alıntı:Bu arada o sınıfı 1 saat bile öğrenciye açmadım,açmam...Dersi olan gelir işler,olmayan defolur gider...Müdür defalarca söyledi,ben açmam kardeşim dedim, açtıracak olan da zimmet yazısını yazar imzasını atar,eee devlet memuru hepsi...Tabi kimsenin g....ü yemedi!!!Kafayı kullanın biraz,ağlamayı bırakın yeter artık ya!Müdür zimmet yazısını imzalarsa açtırır,o zimmet yazısını imzaladığı gün labdan hergün bir şey kaybolur ves-salam..Kaybolacagı yoksa da kaybolur
btcikız' Alıntı:BTR değilim ama teneffüsler de sürekli açık sınıfım. hangi sınıfın dersi varsa, o sınıf teneffüste kullanıyor. sınıfta falan da durmuyorum.