Ben bu sorunların hepsini kökten çözmek için BTR'yi bıraktım. İki yıldır yapmıyorum. Meğer ne kadar rahatmış BTR'siz yaşam. BTR tam bir amelelikmiş. İdarenin teknik sorunları, öğretmenlerin teknik sorunları ve sorumsuzlukları, öğrencilerin soruları, velilerin sorunları (tablet, eba vs.), e bi de kendi sorunlarım, öğretmenliğim, yazılısı, projesi vs.
Hepsi son buldu BTR'yi bırakınca. Geriye bir öğretmenliğim kaldı. Ne güzelmiş öğretmenlik dedim bir kere daha. Sanki yeni atanmış bir öğretmen psikolojisi var üzerimde.
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
Hocam gerçekten btr değilsiniz diye hiçbir şeye karıştırmıyorlar mı? Ben de 2 senedir btr değilim geçen sene buna rağmen kırmadım ne idareyi ne öğretmenleri, öğretmenler tarafından değer gördüm ancak idare tarafından hiçbir karşılık görmedim.Bu sene yapmadım bu sefer de en kötü ders programı bana yapıldı, konuştum biz öyle uygun gördük bizim sana düzgün bir ders programı yapma yükümlülüğümüz yok dendi(yani sen tamir işlerinin tamamını yapma yükümlülüğünde değilsen biz de değiliz), sürekli laf işitiyorum cevap versem daha beter işitiyorum vermesem yine işitiyorum, hiçbir şey talep edemiyorum direk reddediliyor ki sınıfımda var onunla ilgili taleplerim de direk reddediliyor velhasılı böyle de rahat edemedim. Bu işin bir okulu kursu olsa gideceğim ama yok o yüzden merak ediyorum nedir bu işin yolu yöntemi, haa tayin isteyeceğim zaten ama açık okul da yok artık ücretsiz izin alıp ne iş yapabilirim düşüncesindeyimBen bu sorunların hepsini kökten çözmek için BTR'yi bıraktım. İki yıldır yapmıyorum. Meğer ne kadar rahatmış BTR'siz yaşam. BTR tam bir amelelikmiş. İdarenin teknik sorunları, öğretmenlerin teknik sorunları ve sorumsuzlukları, öğrencilerin soruları, velilerin sorunları (tablet, eba vs.), e bi de kendi sorunlarım, öğretmenliğim, yazılısı, projesi vs.
Hepsi son buldu BTR'yi bırakınca. Geriye bir öğretmenliğim kaldı. Ne güzelmiş öğretmenlik dedim bir kere daha. Sanki yeni atanmış bir öğretmen psikolojisi var üzerimde.
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.