Ya anlamadığım bir şey var bu aşıyı üretenler o kadar bilim adamı sizin kadar zeki değil sanırım ama şu şartlarda herkes aşı olmak zorunda öyle bu virüs grip gibide değil 1 aydır kendimi daha toparlayamadım her gece terleme hala öksürük var bence insanların fikrinin değişmesi için bir cov id geçirmesi lazım o zaman adının ne kadar önemli olduğunu anlarlar ha suda var bilimde mutlaka yanılmalar olur o mantıkla gidersek trafigede çıkmamak lazım çünkü kaza geçirebiliriz yada futbol oynamayalım ayağımız kırılabilir uçağa binmeyelim uçak düşebilir öyle oluyor galiba
hocam ben aşı karşıtı değilim, ama aşıları sorguluyorum özellikle mRNA aşılarını. sorgulayamaz mıyız? bu aşıları bedavaya yapmıyorlar, gidin araştırın biontek firması geçen sene ne kadar kar etmiş (milyar dolar mı euro mı ne), önümüzdeki sene hiç kar etmeden versin aşıları, yaparlar mı, yapmazlar! İşin içinde para var. Ben aşı karşıtı değilim ama sizin gibiler tam bir aşı bağımlısı olmuş gibi sanki. Bu arada maske mesafe temizlik kurallarına sonuna kadar uyuyorum, okula her gün geldiğim halde bir bardak bile çay içmedim, kapıları peçete ile kapatıyorum, ben elimden geleni yaptığım halde eşimden virüsü kaptım. Sizin verdiğiniz trafik örneğinin benzeri oldu, eşimizden de mi çocuğumuzdan da mı uzak duralım yani?
Aşıların gerçekten işe yarayıp yaramadığını önümüzdeki sene aralık ayı gibi anlayacağız. umarım ve inşallah etkisi görülür. Bakın aşı karşıtı olmadığımın bir kanıtı daha. Umarım derdimiz anlamışsınızdır.