Sistem Yönetimi (MS Windows 7) Kursu VAN 2-6 mayıs 2011

Kodla Büyü
arkadaşlar 5 onayın 5'i de onaylanmış. yani şimdi kursa gidiyor muyum? yoksa bi yazı mı gelmesi lazım. siz seçildiniz diye? nereden takip etmeliyim

mhmd' Alıntı:
arkadaşlar 5 onayın 5'i de onaylanmış. yani şimdi kursa gidiyor muyum? yoksa bi yazı mı gelmesi lazım. siz seçildiniz diye? nereden takip etmeliyim

bilen varsa söylesin arkadaşlar. ona göre bileti alcam... :(

mhmd' Alıntı:
mhmd' Alıntı:

bilen varsa söylesin arkadaşlar. ona göre bileti alcam... :(
evet hocam gidiyorsun benimde 5 tanesi onaylandı.Uçak bileti alıcam şimdi.Belge daha sonra okula gelir.Hep böyle oluyor çünkü

bana da çıktı. uçak biletimi aldım. pazar gününe aldım. onur airden. Telefon açtım Van Hizm. Ens. ne otogardan servisleri varmiş ama havaalanından bir kaç kişi iseniz telefon açarsanız geliriz dediler.

realxtraz' Alıntı:
bana da çıktı. uçak biletimi aldım. pazar gününe aldım. onur airden. Telefon açtım Van Hizm. Ens. ne otogardan servisleri varmiş ama havaalanından bir kaç kişi iseniz telefon açarsanız geliriz dediler.
hocam onur air'in van'a uçuşu varmı?web sitesinden baktım gözükmüyor?sen nerden gidiceksin Van'a??

arkadaslar bu kursa katılanlar kurs hakkında biras bilgi verebilir mi acaba?

ne ogretılıyor? takım elbıse sart mı? ne kadar harcırah verılecek? yemek ve konaklamaya ne kadar kesılıyor felan?

aydınlatacak arkadaslara sımdıden tesekurler...

4-8 Nisan'da Erzurum'da katıldık.
Kursta Windows 7 kullanımı ve bazı incelikleri anlatılıyor. Kurs, Windows 2008 Server (Sanallaştırma ve Active Directory) kurslarının ön şartı olarak konulmuş bir kurs. Bu kursu alanlar bu kurslara da başvurup, gidebilirler.
5 onay almışsanız, kursa kabul edilmişsiniz demektir. Bağlı bulunduğunuz MEM'e kursa bir hafta kala gidip, eğer gelmemişse, yazınızı alabilirsiniz.
Van Hizmetiçi eğitim merkezi, şehrin yaklaşık 25 km. uzağında ve ne yazık ki toplu taşıma ulaşımı olmayan bir yerde. Yakınlardaki köylerin köy minibüslerini 10-15 kişi toplanıp, çağırarak, şehre gitme imkanınız oluyor, ya da arabası olan birini bulacaksınız. Bu yönüyle kötü ama merkez olarak hizmetleri güzel ve görevliler ilgililer. Gezi olarak şansınız varsa doğu beyazıt'a, İshak Paşa sarayına, van kalesine, akdamar adasına gitme şansınız olabilir.
Keyfini çıkarmaya bakın.

bayx49' Alıntı:
realxtraz' Alıntı:
hocam onur air'in van'a uçuşu varmı?web sitesinden baktım gözükmüyor?sen nerden gidiceksin Van'a??
pardon hocam pegasus muş. bileti aldığım yerde onurair yazıyordu oradan aklımda öyle kalmış.

evet benimde onaylanmış siz şimdiden bilet olayınamı girdiniz benim aklıma bile gelmedi nekadar kıyafet götürsem diye plan yapıyorum sadece:))

bende gidiyorum nasip olursa yazı gelmiş okula. kursun yeri çok uzak bilginiz olsun.

evet hizmetiçi şehrin baya bi dışında ve normalde oraya araç yok. pazar günü ve pzt sabah otogardan araç varmış ama

benimde onaylanmış taksi falan tutmayın diolar cok para alıoolarmış:))öğretmen evinin oralardan bi yerden servis kalkıyomuş her gün saat 4 de...

arkadaslar dikkat edin hepsi uyanık uckagıtcılar
tesis güzel ama ulasım berbat
sefer bası 50 tl taksiler 90 dan baslıyo pazarlık yapın birde toplanarak gitmeye calısın
servisciler tam bir ................. basındaki idarecilerde
verilen paraya el koymaya calısıyolar
temizlik oda bakımı kotu yemekler agır uyanık olun

ezilenboteci' Alıntı:
arkadaslar dikkat edin hepsi uyanık uckagıtcılar
tesis güzel ama ulasım berbat
sefer bası 50 tl taksiler 90 dan baslıyo pazarlık yapın birde toplanarak gitmeye calısın
servisciler tam bir ................. basındaki idarecilerde
verilen paraya el koymaya calısıyolar
temizlik oda bakımı kotu yemekler agır uyanık olun
hıım hocam korkuttun bizi.
1 mayıs pazar pagasus ist-van ucağı ile gidecem van havaalanında toplanarak beraber gidebiliriz.

2 mayıs pazartesi sabahı gitmek isteyen varsa otogardan veya merkezden toplu gidebiliriz.ben pazartesi sabah gideceğim...

arkadaşlar peki havaalanından otogara gidiş nasıl?ulaşım var mı ?birde ezilenboteci hocam nereye seferbaşı 50 lira hocam anlamadım??

bende haftasonu Van a geleceğm Pazartesi gitmeyi planlıyorum. Pazartesi sabah gidecek arkadaşlar ortak bir yerde toplansak olmaz mı? Benim Önerim Cumhuriyet cad. Ziraat Bankası önü veya Otogar ne dersiniz?

Geri