carismatic_s
Site Gezgini
var mı onaylanan arkadaşlar...
mhmd' Alıntı:arkadaşlar 5 onayın 5'i de onaylanmış. yani şimdi kursa gidiyor muyum? yoksa bi yazı mı gelmesi lazım. siz seçildiniz diye? nereden takip etmeliyim
evet hocam gidiyorsun benimde 5 tanesi onaylandı.Uçak bileti alıcam şimdi.Belge daha sonra okula gelir.Hep böyle oluyor çünkümhmd' Alıntı:mhmd' Alıntı:arkadaşlar 5 onayın 5'i de onaylanmış. yani şimdi kursa gidiyor muyum? yoksa bi yazı mı gelmesi lazım. siz seçildiniz diye? nereden takip etmeliyim
bilen varsa söylesin arkadaşlar. ona göre bileti alcam...
hocam onur air'in van'a uçuşu varmı?web sitesinden baktım gözükmüyor?sen nerden gidiceksin Van'a??realxtraz' Alıntı:bana da çıktı. uçak biletimi aldım. pazar gününe aldım. onur airden. Telefon açtım Van Hizm. Ens. ne otogardan servisleri varmiş ama havaalanından bir kaç kişi iseniz telefon açarsanız geliriz dediler.
pardon hocam pegasus muş. bileti aldığım yerde onurair yazıyordu oradan aklımda öyle kalmış.bayx49' Alıntı:hocam onur air'in van'a uçuşu varmı?web sitesinden baktım gözükmüyor?sen nerden gidiceksin Van'a??realxtraz' Alıntı:bana da çıktı. uçak biletimi aldım. pazar gününe aldım. onur airden. Telefon açtım Van Hizm. Ens. ne otogardan servisleri varmiş ama havaalanından bir kaç kişi iseniz telefon açarsanız geliriz dediler.
hıım hocam korkuttun bizi.ezilenboteci' Alıntı:arkadaslar dikkat edin hepsi uyanık uckagıtcılar
tesis güzel ama ulasım berbat
sefer bası 50 tl taksiler 90 dan baslıyo pazarlık yapın birde toplanarak gitmeye calısın
servisciler tam bir ................. basındaki idarecilerde
verilen paraya el koymaya calısıyolar
temizlik oda bakımı kotu yemekler agır uyanık olun
semraaa' Alıntı:ben zaten vandayım pazartesi sabah otogardan gidebiliriz bence de.yani ben varım