Sistem Yönetimi (MS Windows 7) Kursu VAN 2-6 mayıs 2011

Kodla Büyü
pazar günü gidecek mi arkadaşlar?ben 12:00 de havaalanındayım.Birde otogardaki servis varmış.Havaalanından otogara nasıl gidiildiğini bilen varmı?

çorum'dayım ben Çorum çevresinden katılan var mı kursa 3 4 kişi olursak benim arabayla gidebiliriz.

merhaba arkadaşlar ben pazar sabahı van'a gelip oradan hizmetiçine geçmeyi düşünüyorum en azından biraz dinlenmiş olurum diye düşünüyorum pazar günü gidecek arkadaşlarla bir grub oluşturabiliriz.

beyazgolge' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben pazar sabahı van'a gelip oradan hizmetiçine geçmeyi düşünüyorum en azından biraz dinlenmiş olurum diye düşünüyorum pazar günü gidecek arkadaşlarla bir grub oluşturabiliriz.
bende pazar 12:00 de havaalanındayım.

arkadaşlar pazar günü için bi yer belirleyelim. ama ben Vanı hiç bilmiyorum nerede ve ne zaman buluşalım. taksi tutulacaksa beraber tutabiliriz.

beyazgolge' Alıntı:
arkadaşlar pazar günü için bi yer belirleyelim. ama ben Vanı hiç bilmiyorum nerede ve ne zaman buluşalım. taksi tutulacaksa beraber tutabiliriz.
merak etme hocam çoğumuz bilmiyordur Van'ı.Hepimiz havaalanına inecekse orda buluşulabilir.

realxtraz' Alıntı:
bayx49' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
bende pazar 12:00 de havaalanındayım.
+1 bende

pazar günü çarşıda buluşup gidebiliriz. ben Doğubayazıt'tan geleceğim Van'ı az da olsa biliyorum. havaalanına inecek arkadaşlar servisle çarşıya gelebilirler. bu arada seminerde resmi kıyafet zorunluluğu var mı ?

van'ı biliyorum ben havaalanından ya taksiyle gideceksiniz çarşıya bilmiyorsanız bi çoğunuz öyle yaparsınız. diğer seçenek ise havaalanın çıkışına kadar yürüyerek beledediye otobüsleri geçiyor onlara binersiniz. 10 15 dakika yürümeniz gerekiyor. taksi 14 15 tl istiyor halk otobüsü 1 tl o na göre kararınızı verirsiniz.

arkadaşlar ben Sivastan geleceğim. sabah 6.30 da otobüs otogarda olacakmış. Yalnız şöyle bi durum aklıma geldi pazar günü biz oraya gittiğimizde merkezi bi yerde buluşacak olursak 1 mayıs olaylarının ortasında valizlerimizle kalmış olmazmıyız?

okula yazımı gelmesi gerekiyor benim yazım hala gelmedi ilçe milli eğitime uğradım bugun orayada gelmemiş herkesin yazısı geldimi?

beyazgolge' Alıntı:
arkadaşlar ben Sivastan geleceğim. sabah 6.30 da otobüs otogarda olacakmış. Yalnız şöyle bi durum aklıma geldi pazar günü biz oraya gittiğimizde merkezi bi yerde buluşacak olursak 1 mayıs olaylarının ortasında valizlerimizle kalmış olmazmıyız?
evet katılıyorum tarih 1 mayıs olunca bu olabilir.Zaten kendi web sayfasında şöyle bir ibare var :
Enstitümüze Ulaşım
Katılımcılarımız, Van Şehirlerarası Otobüs terminaline ulaştıklarında; tabelasında ‘Van Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’ yazılı, Enstitü ile Şehir Merkezi arası ulaşımı sağlayan araçlar vasıtasıyla gelebilirler. Araçlar, Pazar günü; 07.00 ile 21.00 Saatleri arası, Pazartesi günü; 07.00 ile 10.00 Saatlerinde gelen kursiyerlerin ulaşımını sağlamaktatır.NOT:Ulaşımda kursiyerler yol ücretini kendileri karşılayacaktır. NOT: Enstitümüz ile Otogar arası 21 km olup yaklaşık 25 dakika sürmektedir.
Dolayısıyla otogardan gitmek en mantıklı iş.Asıl konu havaalanında otogara ulaşmak olacak.Bir de hepimiz birşey yazıyoruz ortalık çorbaya döndü.Buna bir karar vermek lazım artık.Havaalanına 12:00 civarı inecek arkadaşlar anladğım kadarıyla birlitke gidebiliriz otogara ordan da hizmetiçine...

arkadaşlar ben yarın yola çıkıyorum sabah 7 gibi Vandayım Allah izin verirse. resmi bi kıyafet götürmeyeceğim. Hepimizin yolu açık olsun grsz

ve kursun son günündeyiz.Kurstan izlenimlerimi aktarıyorum.sonra gidecek arkadaşlara yön gösterir belki...........
ULAŞIM:Havalaanına vea otogara indikten sonra 2 şansınız var.1-Hizmetiçinin servislerini kullanın.Servisin fiyatı 50-60 arasınada(1 kişi binsenizde 10 kişi binsenizde fiyat aynı).Artık şansınıaz hangsine denk gelirseniz.2-Taksilerle gelebilirsiniz.Size 70-80 diycekler. Sıkı pazarlık edin.30-35 'e gidersiniz ki biz öyle yaptık.Burası merkeze 30 km uzakta.4 tane köy geçip geliyorsunuz.Sakın endişe etmeyin nereye gidiyorum diye.
YEMEK:yemek konusunda tek şansınız var.Olduğunuz yerde yemek.Dışarı çıkıp yiyeyim diye bi şansınız yok..Fişlerin hepsini alın zaten başka şasınız yok.Herhangi bir sabah Van kahvaltısı da veriyorlar.
ÇAY:Soğuk çaylar içmeye hazırlanın..
GEZİLER:Şehir gezisi,Akdamar,Muradiye Şelalesi ve İshak Paşa sarayı,Van kalesi ve zeve şehitliğine gezi yapıyorlar.Hepsine katılırsanız 70 tl ücreti var.Mümkünse de katılın.
HEDİYELİK EŞYA:Buraya ait pek hediyelik eşya bulmanız da zor.Valiliğin önüneki noktadan van kedisi bibloları alabilirsiniz.Akdamarda da var ama daha pahalı.
Bir de maççı amca var elinde Dsmart ve lig tv receiverları var.Maç olduğu günler onu görebilirsiniz.

ne solesem az... daha da gelmem van'a... neyı nasıl elestıreyım kı!!!

bayx49' Alıntı:
ve kursun son günündeyiz.Kurstan izlenimlerimi aktarıyorum.sonra gidecek arkadaşlara yön gösterir belki...........
ULAŞIM:Havalaanına vea otogara indikten sonra 2 şansınız var.1-Hizmetiçinin servislerini kullanın.Servisin fiyatı 50-60 arasınada(1 kişi binsenizde 10 kişi binsenizde fiyat aynı).Artık şansınıaz hangsine denk gelirseniz.2-Taksilerle gelebilirsiniz.Size 70-80 diycekler. Sıkı pazarlık edin.30-35 'e gidersiniz ki biz öyle yaptık.Burası merkeze 30 km uzakta.4 tane köy geçip geliyorsunuz.Sakın endişe etmeyin nereye gidiyorum diye.
YEMEK:yemek konusunda tek şansınız var.Olduğunuz yerde yemek.Dışarı çıkıp yiyeyim diye bi şansınız yok..Fişlerin hepsini alın zaten başka şasınız yok.Herhangi bir sabah Van kahvaltısı da veriyorlar.
ÇAY:Soğuk çaylar içmeye hazırlanın..
GEZİLER:Şehir gezisi,Akdamar,Muradiye Şelalesi ve İshak Paşa sarayı,Van kalesi ve zeve şehitliğine gezi yapıyorlar.Hepsine katılırsanız 70 tl ücreti var.Mümkünse de katılın.
HEDİYELİK EŞYA:Buraya ait pek hediyelik eşya bulmanız da zor.Valiliğin önüneki noktadan van kedisi bibloları alabilirsiniz.Akdamarda da var ama daha pahalı.
Bir de maççı amca var elinde Dsmart ve lig tv receiverları var.Maç olduğu günler onu görebilirsiniz.

Geri