Site Adresimiz Google dan silinmiş :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tanes

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul sitemize bi haller oldu, önceleri bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı çıkıyodu ve açmıyodu, hatta il mebin sayfasındaki yönlendirmede hala böyle bir durum mevcut. Ama adres satırına direk adresimizi yazdığımızda şu an site sorunsuz olarak açılıyor. Bu sefer de google dan silinmiş. Anahtar kelime olarak ne kullanırsak kullanalım yok, google da görünmüyor. 2 hafta önce google a tekrar kayıt yapmak için mesaj da gönderdim ama herhangi bir gelişme yok. Nasıl çözücez ki bu durumu? Önerilerinizi bekliyorum...

Adresimiz: http://www.yemreioo.meb.k12.tr/

site içinde ne kullandınız hocam eklenti script olarak. onlardan bir tanesini zararlı yazılım olarak görüyordur ki muhtemelen siteye girince bilgisayarlara zararlı yazılım kurmaya çalışıyordur. sorun bundan kaynaklanıyordur. site dosyalarını temizler ve analitic ayarlarını yenilerseniz muhtemelen kısa bir sürede düzelecektir. tabi bu siteye ne kadar kullanıcı bağlanıyor buna da bağlı. kolay gelsin

Chrome ile açmaya çalıştığımda uyarı veriyor ve siteniz açılmıyor.

hocam biz 1 yıla yakın kullandık bu siteyi, bu süre içinde herhangi bir script eklemesi yapmadım, sonra birden bire bu uyarıyı vermeye başladı. Benim anlamadığım direk adres satırına yazdığımızda bi uyarı vermiyo ama il mem in sitesindeki yönlendirmeden açılmaya çalışıldığında bu uyarıyı veriyor. Anlamadım ki onlarda mı sorun var yoksa bzide mi

Sitenize büyük ihtimalle ftp virüsleri bulaşmış hocam. İframe yada script kodları ekliyorlar siteye. Genellikle index.html gibi dosyalarınızda olur. FileZilla gibi açık kaynaklı bir ftp prograjmı kullanın, ilaçlı ftp kullanmayın. Dosyaları bilgisayarınıza indirip bir kontrol edin. İçinde sizin eklemediğiniz kodları bulup silin ve tekrar yükleyin.

omd' Alıntı:
Sitenize büyük ihtimalle ftp virüsleri bulaşmış hocam. İframe yada script kodları ekliyorlar siteye. Genellikle index.html gibi dosyalarınızda olur. FileZilla gibi açık kaynaklı bir ftp prograjmı kullanın, ilaçlı ftp kullanmayın. Dosyaları bilgisayarınıza indirip bir kontrol edin. İçinde sizin eklemediğiniz kodları bulup silin ve tekrar yükleyin.
sağolun hocam deniycem. google a yeniden eklemek için ne yapabilirim?

google ile info:www.yemreioo.meb.k12.tr olarak aratırsanız sitenin google'da kayıtlı olduğunu görürsünüz hocam. Sadece zararlı içerik nedeniyle filtreye uğramışsınız. Site temizlendikten sonra Google Web Master Toools ile yeniden inceleme başvurusu yapın. Bir süre sonra yeniden ön sıralarda gözükmeye başlar.

Sitenizde virüs var öğretmenim. Kaspersky açmadı. FTP den siteyi indirip, tarama-temizlik yapıp yeniden atmanızı öneririm.

Ekli dosyalar

• yemreioo.PNG
    yemreioo.PNG
    32.1 KB · Görüntüleme: 651
BBNET
Geri