Sitede Açılır menü görünmüyo

Kodla Büyü

teacher_busra

Site Gezgini
Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar öncelikle.Sorunum şu.Sitede sol tarafta açılır menü var.Sothink dhtml ile yaptığım siteyi güncellemek için indirdim. önceden çalışıyordu.Şimdi güncelledikten sonra çalışmıyo yandaki açılır menü yok hiç.Acaba sorun ne olabilir. Bide site sorunsuz çalışıyo benim bilgisayarımda ftpye attıktan sonra görünmedi menü.

teacher_busra' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar öncelikle.Sorunum şu.Sitede sol tarafta açılır menü var.Sothink dhtml ile yaptığım siteyi güncellemek için indirdim. önceden çalışıyordu.Şimdi güncelledikten sonra çalışmıyo yandaki açılır menü yok hiç.Acaba sorun ne olabilir. Bide site sorunsuz çalışıyo benim bilgisayarımda ftpye attıktan sonra görünmedi menü.
web-tasarimi-programlari-f39/sothink-dhtml-ile-hazilanan-menu-gorunmuyor-t39889.html belki yardımcı olur. :)

meb k12 de main frame var

yani sitemiz frame altında çalışıyor onun için görünyo olabilr

başka sunucuda dene birde olursa bundandır...

saidtr' Alıntı:
meb k12 de main frame var

yani sitemiz frame altında çalışıyor onun için görünyo olabilr

başka sunucuda dene birde olursa bundandır...
yok hocam bundan değil. meb k12 de aynı menü programını kullanıyorum.Önce çalışmadı, dizin yapısını değiştirdim, şimdi çalışıyor.

erdogan_y arkadaşım sağol. Problem halloldu.Dosyaları kopyalarken hata vermişti.Js dosyasını kopyalamamış tşkler hepinize

BBNET
Geri