Siteme virüs bulaşmış açılmıyor ama iframe kodu yok!

Kodla Büyü

Leronoy

Üye
Merhaba arkadaşlar. Daha öncede başka bir siteme iframe virüsü bulaşmıştı dosyalardaki kodları sildim (cute ftp kullanıyordum ki c-ra-ck te virüslüymüş) uzun zamandır filezilla kullanıyordum. Düne kadar meb.k12.tr uzantılı okul sitemde hiçbir sorun yokken bugün

Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.

uyarısı çıkıyor. Sadece başka hosta yönlendirme yapmak için index dosyasını atmıştım. İndirdim kodlarına baktım hiçbir sorun yok. Google web yöneticisi araçlarından hesap açıp siteyi ekledim doğrulama istedi. Meta kodunu yerleştirdim olmadı, google html dosyasını ftp ye attım yine olmadı. Doğrulama kısmındaki hatada "Bulunan dosya içeriğini göster" diyorum. eski index.html iframe virüslü olarak gösteriyor. FTP ye bakıyorum öyle bir dosya yok.

Yardımcı olur musunuz? Var mı böyle bir saçmalıkla karşılaşan?

Bende ilçe milli eğitimin sitesini kullanıyorum. Sayfayı açarken aşağıda http://175....../stats/go gibi bişey yazıyo.. Sonra sayfa bomboş açılıyo. Hiç bişey yazmıyo. İndex i aradım düzgün olanıyla değiştiriyorum. bi süre sonra yine sayfa boş açılmaya başlıyo. Sadece index te hata var.. İlçe milli eğitim müdürü arayıp duruyo yardımcı olabilecek olan var mı :(

mfacil hocam cok saol ben hep yanlış girmişim adresi o yüzden doğrulamıyormuş şimdi denedim oldu bakalım iki günde düzelecek mi?

BBNET
Geri